- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13703 üzenetére
Így van, nem volt más választás, frissíteni kellett.
Hát izé, brutál hangja van!
Iszonyat hangos a csipogóknak köszönhetően.
Értem én ezt a 6kHz tüskét, meg hallom is, főleg a boom mellett hallgatva abszolút kihallatszik - kicsit tényleg olyan, mint amikor az autóhifisek berakják az olcsó csipogót előre a szélvédő tövébe, és csak azt hallatszódik ki az ablakon keresztül -, de abszolút nem zavaró/fárasztó szerintem, kültérre meg kifejezetten kellenek a csipogók, mert azok adják a hangerőt. A mély is valami brutál benne, nem szedtük le a talp takaró fóliát, uh figyelni kellett, mert mászott az asztalon
Mondjuk én nem vagyok se hangmérnök, se zenész, se szakértő, uh ez csak az én véleményem, kéretik fenntartásokkal kezelni, meg amúgy is soundcore fan vagyok.
Kollegámnak rendeltem, ő is teljesen elégedett vele, ő a mérettől tartott leginkább, de nem sokkal nagyobb, mint a Boom, viszont arányosabb/szebb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest