Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Aureal #13168 üzenetére
Bocs nem írtam, hogy ingerszegény, poros szántóföld szintén
Városban, pályán fejhallgató. Bluetooth Lidl 3 év gar. 8 óra üzemidő. A fülhallgató kényelmetlen már. A fejessel pedig többet hallok a külvilágból.
Viszont bringa esetén soha nem használok se fejest, se fülest csak kormányra szerelhető bringa hangszóró, de csak alacsony hangerőn
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13168 üzenetére
"volt T6 Max! Próba gyanánt! Tegyük hozzá.
De kicsit vissza olvasol írtam is gyakorlatilag porfogó volt mert 2X hallgattam elég is volt belőle. Nem jó hangszóró, nincs jó hangja.
Én akkor hagytam abba a Headsetes zenehallgatás kerékpározás közbe mikor egy centire voltam a haláltól. Fél óráig szívdobogás érzésem volt, és kifert a vizis.
Ősszintén, szerintem kerékpározás közbe nem szabad bedugni a fület. Én többet nem használok headsetet, nem éri meg a kockázatot.Én legyen egy kis Bluetooth hangszóró a kormányon, az mellet még hallja az ember a környezet hangjait.
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13168 üzenetére
Én sokat bringáztam és fülhallgatóval. Minél nagyobb a forgalom, annál kevésbé veszélyes, hiszen ott úgy mész, hogy jönnek mindig,. mindenhol.
Ott a probléma, ahol alig van forgalom, mert ott nincs benned, hogy folyton jönnek.
Nekem van egy LG nyakpántos fülesem, amit ki lehet hangosítani. Kb egy jobb telefon hangját adja sztereoban, de csendes helyeken elég, és nem zavar másokat sem. Ennél biztonságosabbat nem tudok.Meg raszoktam a Podcast hallgatásra fél füllel bedugva. Az is jó megoldás.
Kb 60-80 ezer km letekertem, mire a bedugott fülem miatt majdnem kivasaltak, utána már csak kihangosítva vagy fél füllel beszélgetést hallgatva tekertem. Sőt, gyalogolni sem szeretek már két fület bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hardcore café
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest