- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt próbáld meg, hogy a hangszórón addig nyomogatod a + gombot, míg valahogy (pittyegés, a kijelzőn számokkal v. szöveggel, stb.) nem jelzi, hogy ő most már max. hangerőn van.
Ekkor indíts el valamit a telefonon és próbáld meg ott növelni a hangerőt. Ha, így sem szólal meg, akkor passz. Tényleg, vezetéken keresztül próbáltad?Amit Gixxer88 írt azt úgy tudod előhozni, hogy az About Phone (magyarul talán Telefonról) menüben a Build number-re (ez gőzöm sincs, hogy mi lehet magyarul) többször - 5× talán - gyors egymás után rányomva (egy ilyen kis toast message -be írni fogja, hogy még hányszor) és akkor a System (rendszer) alatt lesz egy új menüpontod: "Developer options".
Itt olyat keress (máshoz ne nyúlj, mert nagyon el tudod állítani a telefonod), hogy Bluetooth audio codec. Itt tudsz esetleg az SBC és az AAC között váltani.
Én mondjuk személy szerint nem hiszem, hogy segítene, mert vagy szól mindkettővel vagy egyikkel sem. Illetve én még nem találkoztam olyan eszközzel, amin a codec állítása - olyan szempontból, hogy megszólal-e vagy sem - segített volna. De, hátha ... láttunk már karón varjút.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest