- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #12158 üzenetére
Ez a hozzá szollás szerintem fölöslegesen született.
Ha már osztod a észt pontosan milyen hangszórókat hallottál ami szerinted 50E alatt "ipari hulladék"
Azt elismerem a tömeggyártás miatt hullámzó a minőség, de az elég elfogult dolog hogy 50E alatt minden rossz.
Mert ha valami 50E felett van automatikusan rossz.Én elég sok hangszórót kipróbáltam és például a Dockin simán versenyképes a JBL Xtreme szintel, ami egészen más árkategória.
Szóval legalább ha már leszólsz valamit konrkét modelt/márkát írd le. Tény és való sok a túlárazott noname hangszóró, de itt jönnek képbe a tesztek. Azért vannak nagyon jó hangszórók is az árukhoz mérten. Ami valóban jól szólnak, és minőségre is versenyképesek a konkurenciához képest.
+ Tegyük hozzá egy hordozható hangszóró akkuról müködik. Szóval alapból korlátozott az energia felhasználása is.
-
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Kapanyél #12158 üzenetére
Mondjuk az a tényleg jó nem biztos, hogy épp a Logitech.
A témát itt zárjuk le, és a továbbiakat a PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1) topikban vitassuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged