Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Motion plus-al nem lősz mellé!
Az a hangszóró lassan 2 éve van piacon de még mindig bestbuy.Igen na én is azon csodálkoztam mikor jött a teszt tőle hogy a Tronsmart T6 a legjobb hangszóró, meg a T6 Max is milyen jó....
De bezzeg a JBL Xtreme rossz... LOL
Hát nem az én füllemben a hiba mert én valahogy máshogy hallottam.Nekem mikor meg volt a T6 a basszusa csak egy torz puffogás/brummogásnak tünt ami számomra élvezhetetlen volt.
(Pedig elméletileg basszura van kihegyezve)
EQ-val elég komolyan vissza kellet venni a basszust hogy ne torzítson.Nekem is ahogy az évek alatt egyre jobb hangszórókat hallottam úgy nőtt emelkedett az igényem. De az biztos hogy zene hallgatásra valahogy nagyon távol áll a Tronsmart attól ami értékelhető.
Néha mikor a Dockin hallgatom 60% körül komolyan annyira jó szép részletgazdad dinamikus hangzást tud nyújtani. Ellie Goulding - Under the Sheets nagyon jól szépen szól rajta.
De sok régi klasszikus esetén előjön a minőségi hangzás előnye!
Ratt - Scene of the Crime 3:11 az a gitár szólo annyira jó a hideg kirázz tőle!Ha már Rock
-
kmarci25
veterán
válasz
dave_gahan
üzenetére
Inkább ezt a táskát vedd, kevesebb, mint a fele és tökéletes, én is ezt használom. Motion+ táska
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a hangszóró lassan 2 éve van piacon de még mindig bestbuy.