- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #10904 üzenetére
Cipőkanállal beférhet egy Anker SoundCore Boost upgraded ver. Az oldalon rohadtul nem látszik, de elvileg már az upgraded verziót árulják (erre azért most még direktbe is rákérdeztem az eladónál, várom a választ ...)
Ment privát üzenet is ...#10905 carl18
"Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája ... " - nem lesz, van: SoundCore Boost upgraded -
carl18
addikt
válasz
seredy #10904 üzenetére
Igen jó hangszóró, bár függ milyen hangerőn hallgatod. Nagyobb hangerőn lesz erősebb a basszusa. De a 2 év hazai garancia azért az Evolveo előnyére szól.
Sajnos a Tribit Maxsound plus szállítással is 20E körül jönne ki szóval számít mekkora hangszórót szeretnél.
Earfun uboom szokott még lenni, de abból sincs készleten csak 100 dollárért.#10902<Adamsky
Az Anker Soundcore Boost én is kinéztem, főként az erősebb basszusok miatt érdekelt volna!
Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája, például a Maxsound plus volt a legjobb hangszóró a saját méretén belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged