Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
_stick_
üzenetére
Ahogy B1T3 is írta, ez a -21% a móka része. A 99$ gyk. az utcáról beeső, semmiről nem tudók ára.
Ha, "visszatekersz" picit, olvashatod, hogy pl. bufi01 nemrég 25,8e Ft-ért vett egyet. Most igazából 99,93$ - 5$ (kupon) = 94,93$ ~ 28,6e Ft. Szvsz. ennyit is bőven megér, de ha türelmes vagy, akkor szerintem újra lesz ez 23-25e Ft is. -
B1T3
addikt
válasz
_stick_
üzenetére
Ez még új termék, kevés tapasztalat van az akciózásával kapcsolatban. Mindenesetre az alapján, hogy a SoundCore Motion+-t szépen le szokták akciózni, nem lehetetlen, hogy ez is lehet jobb áron, viszont mivel kiszámíthatatlan, hogy mikor, így nem tudom, érdemes-e várnod. Azt a 20%-os akciót pedig úgy nézd, hogy eleve annyi az ára, mint most ezzel a „kedvezménnyel”.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha, "visszatekersz" picit, olvashatod, hogy pl. bufi01 nemrég 25,8e Ft-ért vett egyet. Most igazából 99,93$ - 5$ (kupon) = 94,93$ ~ 28,6e Ft. Szvsz. ennyit is bőven megér, de ha türelmes vagy, akkor szerintem újra lesz ez 23-25e Ft is.