- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Pár gondolat, tapasztalat az új barátomról:
Ma megjött a Niceboy Raze 3 Titan, amit mondhatni látatlanban rendeltem meg, mert még annyira friss termék, hogy Youtube teszt videó sincs róla.
Viszont a specifikációi meggyőzőek, Bluetooth 5.0, USB-C, 5000 mAh akku, töltöttség kijelzés, aux, usb, micro SD portok és ami számomra a legfontosabb: beépített antennás fm rádió. Mert hát munkahelyre lesz és nem akartam külön antenna kábelekkel vacakolni. Fontos még, hogy víz és por álló.
Teljesítménye papír szerint 50W, méretei pedig igencsak kompaktnak mondható, 9,3x9,3x21,5 cm.
Masszív kis cucc, fogásra is minőségi és szerintem nagyon szépen szól. Szépen reagál a telefon gyári hangszíneire, így teljesen fülre szabható a hangzás. Remélem, hosszú távú lesz a kapcsolatunk.Múlt héten járt nálam a kistesója, a Raze 3 Radion, az is egy minőségi hangszóró, méretben alig van különbség (7,8cm) , míg teljesítményben igen, az 24W-os.
Emailben direkt megkérdeztem vásárlás előtt,hogy annak is beépített antennája van-e, nehogy lyukra fussak, mire jött a válasz, hogy igen.Kicsomagoláskor persze kiderült,hogy nem, ezért inkább visszaküldtem, mert ha minden nap kábelt kell dugdosni rádió hallgatás előtt, akkor a csatlakozó sem lenne hosszú életű.
Így lett a Titán,ami ugyan drágább, de nem bántam meg.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest