Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Pár gondolat, tapasztalat az új barátomról:
Ma megjött a Niceboy Raze 3 Titan, amit mondhatni látatlanban rendeltem meg, mert még annyira friss termék, hogy Youtube teszt videó sincs róla.
Viszont a specifikációi meggyőzőek, Bluetooth 5.0, USB-C, 5000 mAh akku, töltöttség kijelzés, aux, usb, micro SD portok és ami számomra a legfontosabb: beépített antennás fm rádió. Mert hát munkahelyre lesz és nem akartam külön antenna kábelekkel vacakolni. Fontos még, hogy víz és por álló.
Teljesítménye papír szerint 50W, méretei pedig igencsak kompaktnak mondható, 9,3x9,3x21,5 cm.
Masszív kis cucc, fogásra is minőségi és szerintem nagyon szépen szól. Szépen reagál a telefon gyári hangszíneire, így teljesen fülre szabható a hangzás. Remélem, hosszú távú lesz a kapcsolatunk.Múlt héten járt nálam a kistesója, a Raze 3 Radion, az is egy minőségi hangszóró, méretben alig van különbség (7,8cm) , míg teljesítményben igen, az 24W-os.
Emailben direkt megkérdeztem vásárlás előtt,hogy annak is beépített antennája van-e, nehogy lyukra fussak, mire jött a válasz, hogy igen.Kicsomagoláskor persze kiderült,hogy nem, ezért inkább visszaküldtem, mert ha minden nap kábelt kell dugdosni rádió hallgatás előtt, akkor a csatlakozó sem lenne hosszú életű.
Így lett a Titán,ami ugyan drágább, de nem bántam meg.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest