- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
válasz
Williamgrant #8996 üzenetére
Köszönöm Williamgrant!
A helyi MM-ba még nem érkezett a JBL Partybox 300-ból, ami mától lenne akciós.
Azt mondták, hogy talán péntek, de lehet csak szombatra jön... Felírták a nevem, telefonszámomat és az eladó megígérte, hogy felhív, ha érkezik belőle. Mondta a fickó, hogy én vagyok a harmadik akinek lesz jelezve, ha megérkezik a cucc, ketten már feliratkoztak.
Kérdeztem, hogy mégis mennyi Partybox 300 fog érkezni. A válasz, hogy nem lehet tudni, valószínűleg olyan 3-5 db érkezik, de lehet az is, hogy több.
Na király!Én nem akarok ölre menni és harcolni egy ilyen termékért (se). Ha jut, akkor jó, ha nem akkor majd keresek tovább.
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- League of Legends
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest