Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Köszönöm Williamgrant!
A helyi MM-ba még nem érkezett a JBL Partybox 300-ból, ami mától lenne akciós.
Azt mondták, hogy talán péntek, de lehet csak szombatra jön... Felírták a nevem, telefonszámomat és az eladó megígérte, hogy felhív, ha érkezik belőle. Mondta a fickó, hogy én vagyok a harmadik akinek lesz jelezve, ha megérkezik a cucc, ketten már feliratkoztak.
Kérdeztem, hogy mégis mennyi Partybox 300 fog érkezni. A válasz, hogy nem lehet tudni, valószínűleg olyan 3-5 db érkezik, de lehet az is, hogy több.
Na király!
Én nem akarok ölre menni és harcolni egy ilyen termékért (se). Ha jut, akkor jó, ha nem akkor majd keresek tovább.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pitterix: Gyógytorna
- Formula-1
- Arc Raiders
- Három lett, maradhat?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én nem akarok ölre menni és harcolni egy ilyen termékért (se). Ha jut, akkor jó, ha nem akkor majd keresek tovább.