Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
kis update, mert kiprobalas utan frissen elegge lehuztam a pg10-et.
erre a celra, hogy kintlegyen velem folyamatosan a kertben, a legkiralyabb, nembaj ha zapor jon, vagy szel, vagy barmi, es ha nem folyamatosan party a cel, nem fog hianyozni a z2300fele mennydorges, es 100%ra "feltekerhetetlen" hangero, amit a legelejen vartam. jelenleg boven tulnyomoreszt mas a felhasznalasi cel.. hozzateszem, kiprobalaskor a szomszedok miatt nem szivesen toltam fel ezt sem 35 nel feljebb (50 a max). szoval tobb, mint eleg.
perpill ejjel fel12kor esoben sutogettem a kajat a teraszon, ami a nagy szeltol bevagott a teto ala, es fajdalom nelkul szolhatott a zene, nem kellett aggodni, max letorolgetem mielott beviszem. vagy megszarad, mert elallt. 14es hangeron megy, a szomszedig mar tuti nem hallatszik at, de kozben itt nagyon szepen szol.
nagyon kiraly az is, hogy ra lehet tenni a tabletet, telefont, vagy akar egy nagymeretu notit is. csomagtartoba berakva akar ra is lehet pakolni. egyedul annyi, hogy egykezzel elvileg nem lehet vinni, gyakorlatilag igen, de nem az igazi. mondjuk ugy, hogy setalgatni bizti boomboxot vennek inkabb.
valamelyik nap este vettem eszre, hogy nem volt aram a hosszabbitoban, amibe delelott 11korul dugtam.. nem tudom hany orat ment, de meg telefon is volt radugva valameddig.
megszerettem. ha hasonlo a cel, csak ajanlani tudom.szerk.: persze 90-100k-ert, amennyiert altalaban megy, biztosan korulneznek jobban, de 60k-ert vettem, es meg mindig lehet talalni annyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest