- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tranceplanet #8540 üzenetére
Szép munka, várom a végét én is!
Nekem ugye főleg kisebb projektek szoktak lenni - pedig elektroműszerész lennék -, nulláról ritkán építkezem. Pár éve egy préselt fa házas ion blockrockerbe építettem BT vevőt és kicsit piszkáltam a töltő elektronikát hogy nagyobb akksit is bírjon.
Az aliexpresses AIYIMA lehet majd szűk keresztmetszet, erre figyelj, tuti hogy amíg állítgatod jobban jársz egy konstans analóg jellel az erősítőre. Szóval amit én vettem panelt majdnem ilyen csili csecse mint a tiéd, tök menő és jól néz ki, viszont egy 700 Ft-os BT encoder modul rommá verte. Úgy jöttem rá, hogy rendeltem az egyik kolléga gyári buta autós fejegységéhez és gondoltam ha már megvan kipróbálom mielőtt bontok.
Lehet hogy nem tud rádiót, pendriveot, SD-t stb, de nem is zúg és csillapít, és sokkal szebben szól vele az öreg doboz. Egyszerűen lehet más a coder d/a chipje és firmwareje, franc tudja. Mivel úgyis mindig BT-t használunk, rendeltem magamnak is egy ilyen olcsót és kikötöm majd a panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest