- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tranceplanet #8540 üzenetére
Szép munka, várom a végét én is!
Nekem ugye főleg kisebb projektek szoktak lenni - pedig elektroműszerész lennék -, nulláról ritkán építkezem. Pár éve egy préselt fa házas ion blockrockerbe építettem BT vevőt és kicsit piszkáltam a töltő elektronikát hogy nagyobb akksit is bírjon.
Az aliexpresses AIYIMA lehet majd szűk keresztmetszet, erre figyelj, tuti hogy amíg állítgatod jobban jársz egy konstans analóg jellel az erősítőre. Szóval amit én vettem panelt majdnem ilyen csili csecse mint a tiéd, tök menő és jól néz ki, viszont egy 700 Ft-os BT encoder modul rommá verte. Úgy jöttem rá, hogy rendeltem az egyik kolléga gyári buta autós fejegységéhez és gondoltam ha már megvan kipróbálom mielőtt bontok.
Lehet hogy nem tud rádiót, pendriveot, SD-t stb, de nem is zúg és csillapít, és sokkal szebben szól vele az öreg doboz. Egyszerűen lehet más a coder d/a chipje és firmwareje, franc tudja. Mivel úgyis mindig BT-t használunk, rendeltem magamnak is egy ilyen olcsót és kikötöm majd a panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Arcfelismerő topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest