Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tranceplanet #8540 üzenetére
Szép munka, várom a végét én is!
Nekem ugye főleg kisebb projektek szoktak lenni - pedig elektroműszerész lennék -, nulláról ritkán építkezem. Pár éve egy préselt fa házas ion blockrockerbe építettem BT vevőt és kicsit piszkáltam a töltő elektronikát hogy nagyobb akksit is bírjon.
Az aliexpresses AIYIMA lehet majd szűk keresztmetszet, erre figyelj, tuti hogy amíg állítgatod jobban jársz egy konstans analóg jellel az erősítőre. Szóval amit én vettem panelt majdnem ilyen csili csecse mint a tiéd, tök menő és jól néz ki, viszont egy 700 Ft-os BT encoder modul rommá verte. Úgy jöttem rá, hogy rendeltem az egyik kolléga gyári buta autós fejegységéhez és gondoltam ha már megvan kipróbálom mielőtt bontok.
Lehet hogy nem tud rádiót, pendriveot, SD-t stb, de nem is zúg és csillapít, és sokkal szebben szól vele az öreg doboz. Egyszerűen lehet más a coder d/a chipje és firmwareje, franc tudja. Mivel úgyis mindig BT-t használunk, rendeltem magamnak is egy ilyen olcsót és kikötöm majd a panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest