Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111
üzenetére
1. A fórumban nem csak ezekről van szó.
2. De a telóm tud egyre több fog tudni és nem igaz amit előszőr írtál. Nem zsinórozásról beszéltem, hanem pl külső dapról.
az Android Oreo már képes az azok fogadására alkalmas eszközök felé átküldeni a szokásos (SBC, aptX, AAC) kodek-ek mellett a legújabbakat is (aptX HD, LDAC), de ezt sajnos ma még simán a mobiltelefonunk menüjéből nem tudjuk elérni.
Itt található, hogy lehet beállítaniÚtmutató Bluetooth kodek-ek elérhetőségének beállításához Android Oreo-n menüpont
[link]Maradjunk abban, hogy szerintem is fontos.
3. Én nem akarlak meggyőzni, főleg ilyen duma után
Aki a 192-t sem hallja meg elég bot füle van, vagy nagyon gagyi a cucca. Nem kevés ember van, 192-es zenéket 8-10 éve hallhattunk.Az mp3 veszteséges tömörítés, mindenféleképpen rontja a hangminőséget, mindegy milyen a bitráta, persze magasabb bitrátán kevésbé hallani. a 320kbps már elmegy pl mobiltelefonos lejátszáshoz.
Egy jobb autóhifiben már hallani a különbséget az mp3 és a FLAC között, otthoni hifinél méginkább kijön. Legalább is jó minőségű zenén, amiben hangszerek vannak. Valami elektronikus vagy popzenénél nem fogod annyira érezni a különbséget, mert a füled nem tudja mihez hasonlítani a "hangszereket", ellenben pl egy zongora hangnál van mihez, mert azt hallottál élőben
Nem vittem tévútra senkit, pont ez a baromság a tévút, hogy egy 192-es mp3 úgy szól mint egy eredeti, de abban egyetértünk, hogy ez off itt ajánlok egy 10 éves fórumot ajánlott azt hiszem elolvasnod. Részemről a veszteségmentes témát zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Viccrovat
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest