- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6943 üzenetére
1. A fórumban nem csak ezekről van szó.
2. De a telóm tud egyre több fog tudni és nem igaz amit előszőr írtál. Nem zsinórozásról beszéltem, hanem pl külső dapról.
az Android Oreo már képes az azok fogadására alkalmas eszközök felé átküldeni a szokásos (SBC, aptX, AAC) kodek-ek mellett a legújabbakat is (aptX HD, LDAC), de ezt sajnos ma még simán a mobiltelefonunk menüjéből nem tudjuk elérni.
Itt található, hogy lehet beállítaniÚtmutató Bluetooth kodek-ek elérhetőségének beállításához Android Oreo-n menüpont
[link]Maradjunk abban, hogy szerintem is fontos.
3. Én nem akarlak meggyőzni, főleg ilyen duma után
Aki a 192-t sem hallja meg elég bot füle van, vagy nagyon gagyi a cucca. Nem kevés ember van, 192-es zenéket 8-10 éve hallhattunk.Az mp3 veszteséges tömörítés, mindenféleképpen rontja a hangminőséget, mindegy milyen a bitráta, persze magasabb bitrátán kevésbé hallani. a 320kbps már elmegy pl mobiltelefonos lejátszáshoz.
Egy jobb autóhifiben már hallani a különbséget az mp3 és a FLAC között, otthoni hifinél méginkább kijön. Legalább is jó minőségű zenén, amiben hangszerek vannak. Valami elektronikus vagy popzenénél nem fogod annyira érezni a különbséget, mert a füled nem tudja mihez hasonlítani a "hangszereket", ellenben pl egy zongora hangnál van mihez, mert azt hallottál élőben
Nem vittem tévútra senkit, pont ez a baromság a tévút, hogy egy 192-es mp3 úgy szól mint egy eredeti, de abban egyetértünk, hogy ez off itt ajánlok egy 10 éves fórumot ajánlott azt hiszem elolvasnod. Részemről a veszteségmentes témát zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Freemail
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VMware
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest