Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Elhoztam ma egy Onyx 5-öt a MM-ból online rendeléssel. 2-3 órája hallgatom, de nem vagyok kibékülve vele.. Tudom ízlések és pofonok, de ez a hangszóró egyszerűen nincs jól hangolva. Nagyon-nagyon sok a mély benne. A közép már szűkül, a magas hangok pedig teljesen laposak. Nincs kicsengés, nincs tisztaság felül.
Tény, hogy testes és dinamikus a hangja, és van aki kimondottan ezt keresi, illetve elsőre eladja magát, de huzamosabb ideig hallgatni fárasztó.
Kát, hogy nem találták meg az egyensúlyt.. Holnap visszaviszem, ez nem jött át..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest