- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Tegnap volt lehetőségem összehallgatni a HK Onyx5 és a GoPlay hangszórókat. BW és Dali test számokat vittem .flac kiterjesztéssel.
Go Play: Szélesebb, színpadiasabb hangzás, valamint jobban részletezi a zenét, de egyben laposabb is. Kell egy kis hangerő, hogy életre keljen és meglegyen a testesség, a dinamika.
Onyx5: Közelről hallgatva kijön/lehet érezni, hogy mono, de 4-5 méter távolságból ez már nem igazán jön át. Nem részletez annyira mint a GoPlay, de sokkal-sokkal dúsabb a zene. A közép-mély sokkal testesebb, és a magasakkal is nagyon szépen elboldogul. Valamint kisebb hangerőn is jobban összell a hanganyag. A GoPlay alacsony hangerőn kicsit dobozos, lapos. Az Onyx már ott is virít, de nyilván ez betudható a hangolásának és a méretesebb mély-közép hangszórónak.
1 órát tölöttem el, és nem tudnám megmodani egyértelműen, hogy ez vagy az a jobb. Inkább az én igényeimnek, benti, halkabb zenehallgatásnak az Onyx felel meg jobban. Jövő héten el is hozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest