- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #6230 üzenetére
Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból
De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...
(#6231) Járókeret
Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.
A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.
Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest