- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
világos és köszi a sok információt
persze, tény,hogy nem fog 5 évig működni, vagy legalábbis nem biztos, hogy fog.
viszont évente nem akarok ilyen kütyüt venni, mert megvagyok nélküle és nem lenne napi használatban sem.
leginkább edzés mellé lenne, az meg heti 3-4 alkalom 1-1 óra. a full hangerő sem lenne kihasználva, szóval tök átlagos használatról beszélünk.minden esetre eddig a sony felé húz az eszem (a szívem meg a jbl felé, de az mindegy).
más kérdés: köztudott,hogy nem mindig a drágább a jobb. esetleg olcsóbb kategóriában megbízható készülék létezik e? lásd példának a genius 1250 hangfalat, ami veri a 30 ezres kategóriát is sok esetben (szakik mondták, nem én), holott ez a hangfal tizen X ezer ft (volt). jelenleg amúgy egy ilyen van a tv-re dugva itthon.
néztem még a skullcandy-t. sok véleményt nem hallottam róla a fórumon,de nyitott vagyok rá is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest