- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
akasztó? a márlihoz komplett hordtáskát kapsz, amibe még a töltője és/vagy egy telefon is belefér akár
persze kinek miMint írtam, tömör fa doboz, nehéz van benne anyag.... ami egyetlen hátránya (és amin dolgozok is a szürkeállományomban), hogy keresni fogok rá 1-1 hozzáillő védőrácsot a mélyközép hangszóróknak, mert így eléggé védtelenek és figyelni kell rájuk
+ nem értem ezt a vízállóság témát sem.... ha egyszer az egyik tudja az összes többi vele "összehasonlított" nem, akkor az nem a többi hibája, hanem az első érdeme.... de ez is teljesen speckó dolog szerintem, hogy valaki a víz alatt szeretné áztatni/tartani.... ugye-ugye
(ha már ragaszkodunk a reklámszövegében foglaltakhoz és akár ki is használnánk azt)
orbo: a kipróbálásra gondoltam, ahogy lentebb is írta a kolléga
(persze, azt már mindenki döntse el maga, hogy elmegy kipróbál 3-4-5 vagy akár több terméket és -valamelyik akár tetszik is neki- ennek ellenére elmegy vásárlás nélkül, mert máshol pl. pár ezressel olcsóbb, de itt is: kinek mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest