- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4130 üzenetére
Hát unokaöcsémnek SRS X11 van, hidd el jó pár bluetooth hangszórót halottam. És az SRS X11 pont az a kategória ami elég drágán kinál nem túl jó hangzást. Ha neked elég akkor kalapom emelem, vagy hogy az embereknek nincs ár-érték arányra igénye egy másik dolog.
20E forint az alapára az SRS X11-nek,annyiért a legrosszabb vétel. Főleg ha látnád én mit vettem kéz alól sokkal olcsóbban. ( Sony SRS-BTX 300 igen ha a mély hang túl sok lehet ( Egy bluetooth hangszórónál nem értem hogy lehet túl sok) Az SRS XB 30-nál ki kell kapcsolni az extra bass funckiót, + Equalizerrel is lehet játszani és már is igénynek megfelelőlen be lehet lőnni.
De SRS X11 helyet inkább XB 20, ami emagon 17E volt ackióba. Az általad emlitet Sony hangszóró kifutó széria, persze nem megbántani akartam ha te elégedett vagy vele akkor használd.
De a nagy youtube videós, Oluv is hasonló véleménnyel volt az X11-ről, szerinte se jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest