- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
FingR86 #3808 üzenetére
Attól, hogy hasonlít a BW-F4-re még jó cucc lehet, plusz ebben van microSD, ami nekem pl nagyon fontos!
Nekem egy Proda X6 van (ami valójában egy Wking X6) és iszonyat jól szót!
Barátnőmnek múlt héten hozták meg az eustock-tól a Tronsmart Element T6-ot és összehasonlítottam a Proda X6-al ... hát azt kell mondjam, hogy a T6 jó cucc, de a Proda X6-nak sincs egyáltalán szégyenkezni valója, sőt.
Hangerőben nincs akkora különbség, mint amennyit várna az ember (25W vs 10W). Ha nem tudnám, hogy 25W van írva a T6 dobozára, akkor csak kb 15W-ra tippeltem volna, ha az X6 10W-ot tud!
Hangzásban (minőségben) sem marad el szerintem az X6 jelentősen, hiába tud elvileg kevesebbet!
Két telefont használtam egyszerre, azonos dalokat próbáltam, alap eq beállításokkal!Tehát személyes véleményem szerint ajánlott cucc a Tronsmart Element T6, de részemből ajánlott a Proda X6 is (illetve bármelyik Proda hangszóró)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest