Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FingR86 #3808 üzenetére
Attól, hogy hasonlít a BW-F4-re még jó cucc lehet, plusz ebben van microSD, ami nekem pl nagyon fontos!
Nekem egy Proda X6 van (ami valójában egy Wking X6) és iszonyat jól szót!
Barátnőmnek múlt héten hozták meg az eustock-tól a Tronsmart Element T6-ot és összehasonlítottam a Proda X6-al ... hát azt kell mondjam, hogy a T6 jó cucc, de a Proda X6-nak sincs egyáltalán szégyenkezni valója, sőt.
Hangerőben nincs akkora különbség, mint amennyit várna az ember (25W vs 10W). Ha nem tudnám, hogy 25W van írva a T6 dobozára, akkor csak kb 15W-ra tippeltem volna, ha az X6 10W-ot tud!
Hangzásban (minőségben) sem marad el szerintem az X6 jelentősen, hiába tud elvileg kevesebbet!
Két telefont használtam egyszerre, azonos dalokat próbáltam, alap eq beállításokkal!Tehát személyes véleményem szerint ajánlott cucc a Tronsmart Element T6, de részemből ajánlott a Proda X6 is (illetve bármelyik Proda hangszóró)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest