Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 2,5 éves, újonnan vásárolt JBL Flip 2 ami már 1,5 évesen elkezdett egy hibajelenséget mutatni, mégpedig hiába töltöttem, csak nem kapott áramot.
Pontosabban töltőre raktam (a töltő biztos jó, ellenőriztem, másikkal is próbáltam) és ugye az akku állapotát jelző 5 kis LED közül elkezdett valamennyi világítani, de egy egész éjszakányi töltés után sem ment fel maxra. Eleinte 4 ledig jutott, aztán már ha lemerült, rakhattam tölteni amennyit akartam, fél perc alatt lemerült. Akkor garanciában megjavították, de márciusban lejárt a garancia, néhány hónapja megint előjött a problematika.
Én speciel jobb híján az akkumulátorra gyanakszok, kérdés, ha lecserélném, megoldódhatna a gond? Szerintetek mi baja lehet?
És egyáltalán megérné ~6 ezerért új akksit venni bele vagy már gazdasági csőd lenne javítani a hangszórót? Újonnan 30 ezerért vettem, de manapság már max. 15 ezret ér, tökéletes állapotban...
Köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest