Új hozzászólás Aktív témák

• Janaboy

veterán

Vki nemreg emlitette a Xiaomi Network speaker cuccot, ami ugye akciós volt gearbesten, ugy ~22eFtert megvettem.
    Tisztában vagyok vele, h nincs akku, de a remelt szolgaltatasokert cserebe elfogadtam, ugyis van aram ahol használnám.
    Csak egy bw f4 összehasonlítási alapom van, természetesen a hang ég és föld, de ez leginkább azért, mert joval nagyobb, nehezebb is. Nagyon szep hangja van, hangosabb is, bar meg csak beltérben teszteltem, ami jo h nem szórja a hangot, mindent előre tol.
    A hang lejátszási része az teljesen rendben van.
    Es akkor a szolgáltatás, ez mar fekete leves.
    A fw frissíthető, de h ad-e pluszt..
    Airplay, dlna ezek nagyon jok, plusz van kb 7gb belso memória, amire smbn keresztül másholhatunk, igy magában is tud lejatszani, teljesen jo. A gond az online szolgaltatosokkal kezdodik.
    Nincs Spotify connect es gyanus sose lesz, ami miatt viszont megvettem azaz egyedi netes radiok beallitasa lenne, de az app full kinai tartalommal van megtoltve es csak ottani radiokat enged beallitani, semmi opcio manualisra.
    Hogy ez miért rossz? Lényegeben van rajta egy channel gomb, amit az appban elore beállított forrasrol játszik.
    Pl cht megnyomod akkor sajat play list vagy másik netes rádió. Ez a resze csodas lenne, ha lenne nemzetközi tamogatas, de perpill nincs es felek h nem is lesz.
    Ezt abbol szurtem le, h hasonlo gondokkal kuszkodtek a xiaomi gatewaynel is, amit 1 ev után se meltattak valaszra :(
    Tehat maga a hangszoro prémium, tényleg szépen szol, olyan telt az egesz, de a szolgáltatás így kevés :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés