- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen még azt hozzáteszem. DOCKIN D Fine és a SRS XB 30 között vacilálok, 140 euro a Dockin erre rájön a szállítás és lehet még a vám is. Írtam a cégnek mert a oldalukon 116 euro akciosan, és kaptam választ rendeljem meg amazonról 139 euróért. LOL
Dockin mellet a szép tiszta hangzása áll és a jó hangereje. Nagy hátrány hogy magyarországon nincs forgalomba, és lehet 60E alatt meg se úsznám szállítással és vámmal, úgy hogy garanciát se tudnám érvényesiteni.
SRS XB 30 azért tetszik mert 34E eddigitalon 1 év garanciával, olvasottak alapján hangerőbe ott van mint a Docking D fine, és akkumulátor időbe is veri a sony a német gépet. Jelenleg egy SRS-BTX 300 hangszorom van, abba mikor belenéztem 7,4 voltos akkumulátor van 1750 mah-val. De súlya és mérete miatt elég komplikált a hordozhatósága.
Ez alapján a videó alapján milyen szinten van a jelenlegi hangszorom a fent felsoroltakhoz képest?
[link] Élőbe a Charge 2+ lenyomtam vele. Egy Barátomnak olyan van, 15%-volt hangosabb az enyém kb. Docking D fine vagy a SRS XB 30 sokkal hangosabb?A BTX 300-at 25E-ért el tudom adni, haverom annyit ajánlott érte. Akkor már nem kell sokkal kipotolni hogy megvegyem a XB30-at!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged