Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
wifi-n keresztül szerintem csak a saját app-jával lehet hangot küldeni rá az meg ha jól rémlik csak zenét játszik le illetve egy saját zenebolt is egyben
(szerk. most kicsit olvastam a honlapjukon már ez nincs, csak a netrádiók maradtak és a saját zenéid de wifi-n csak az app-jukkal küldi a hangszórókra)ha rákapcsolódsz a wifi-re amit ő kreál akkor böngészőből lehet állítgatni dolgokat mint egy router-t
pl ki lehet törölni belőle az addig beállított wifi hálózatokat ezen a címen 192.168.1.1nálam akkor volt késés amikor fent volt ez a pure connect és ott kapcsoltam be azon belül a saját bluetooth kapcsolódást, ilyenkor lehet akármiről átküldeni hangot
azóta legyalultam ezt és kitöröltem mindent az s3x agyából is úgyhogy nem kapcsolódik hálózatra csak simán bt-al app nélkül kapcsolódva már nincs ez a késés
legalábbis a nexus 5-ről hajtva, van egy windows-os tabom ott van egy nagyon kicsi és rengeteg kékhalált is sikerült elérni amikor kapcsolódni akarok bt-n.. de ez a tabom/win 10 gondja inkább

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi