- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Bár ez nem igazán problémamegoldó topic, hátha tudtok nekem segíteni. Van egy HMDX HX-P420 típusú bluetooth hangszóróm. A telefon kapcsolódik hozzá, a hívást tudom fogadni a készülék telefonkagylós gombjával, a vonal másik végén hallják a hangom, tehát a mikrofonja is jó, illetve meg tudom állítani a telefonon való lejátszást is az eszközről, viszont nem ad hangot a hangszórója, a hangerőt sem tudom szabályozni rajta (nem jelzi vissza a telefon). AUX kábellel is próbáltam összekötni, mintha néha valami nagyon halkan szólna (inkább csak pattogna), de amúgy teljesen süket. A hangszórók vezetéke ép, mindegyik hangszórón tudok mérni 6Ohm-ot, szerintem rendben vannak, mégse szól egyik sem.
Próbáltam adapterrel, elemmel...ugyanaz. A készülék belseje szemrevételezéssel épnek tűnik.Internetet böngészve több helyen találkoztam már a problémával, hard resetre írtak is pár módszert, de nem működött egyik sem.
Itt közületek találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Ha nem is pont ez a típus, ennek a gyártónak más terméke is produkálja ezt a hibát az internetes kommentek alapján...
Bármilyen segítséget, tanácsot szívesen fogadok.
Köszi a előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest