Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a véleményeket F4 ügyben!
Nem használok semmi hangszínszabályozást sem, hanem úgy hallgatok mindent, ahogyan azt az előadó eredetileg megálmodta, megalkotta.
De ha így szükséges lesz manuálisan valahogy egy kis mélyet hozzáadni, azt még meg lehet majd tenni persze.Kicsit bebuktam most az amazon.de rendelést vele kapcsolatban. Kértem kupon kódot és amit már meg is küldtek, de van egy olyan érzésem, hogy az a sima ".com"-os oldalhoz való és pl ezen a németen nem működik (kipróbáltam). Vissza is írtam rájuk, hogy mi lesza további.
Az is érdekelni fog még, hogy vajon csak egy darabra enged-e majd kedvezményt vagy ha többet rakok kosárba, akkor mindre érvényes lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest