Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a véleményeket F4 ügyben!

Nem használok semmi hangszínszabályozást sem, hanem úgy hallgatok mindent, ahogyan azt az előadó eredetileg megálmodta, megalkotta.
De ha így szükséges lesz manuálisan valahogy egy kis mélyet hozzáadni, azt még meg lehet majd tenni persze.Kicsit bebuktam most az amazon.de rendelést vele kapcsolatban. Kértem kupon kódot és amit már meg is küldtek, de van egy olyan érzésem, hogy az a sima ".com"-os oldalhoz való és pl ezen a németen nem működik (kipróbáltam). Vissza is írtam rájuk, hogy mi lesza további.
Az is érdekelni fog még, hogy vajon csak egy darabra enged-e majd kedvezményt vagy ha többet rakok kosárba, akkor mindre érvényes lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest