- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
urak! értő olvasás! "inkább". azt írtam: inkább. inkább, mint az Xtreme 3 (vagy 4) szintjén.
ebben egyetérthetünk?carl18:
akkor lényegében olyan gyorsan tölt, mint amilyen gyorsan merül használat közben?
hk go+play 3-at szívesen meghallgatnám, de nekem már a uboom x indoor+ módja is túltolja a mélyeket bizonyos számoknál. ja és a hk-nak szánalmas az üzemideje az earfunhoz képest, valamint nem vízálló és inkább tűnik kényesnek, mint strapabírónak. szerintem az egy elegáns beltéri hangszóró elsősorban. illetve olvastam valamit, hogy nem párosodik automatikusan bekapcsolás után, wtf? meg mintha app sem lenne hozzá, hanem gombkombinációkkal lehet hangzást váltani, mindezt az üveg felületen elhelyezett érintőgombokkal. hát... ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest