Hirdetés
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő topikot, talán ez áll legközelebb a felmerült probléma megoldásához.
Egy barátom buszvezetőként dolgozik és eddig egy autórádiót hangszórókkal hordozgatott magával sporttáskában, hogy vezetés közben zenét hallgasson (24V->12V elektronikával megspékelve)
A buszpark éppen cserén megy keresztül, ahol az új buszoknál már nem megoldható az eddigi rendszer busz elektronikai hálózatára való rákapcsolás.
Egy munkatársa mutatott neki egy hordozható kialakítást, ami saját akkus megoldással produkált hasonló kiépítést, viszont számára ezen rendszer által nyújtott teljesítmény kevés lenne, így engem kért meg (fogalmam nincs mi közöm is van hozzá, mert még csak nem is ilyen területen mozgolódom
, de azért rákérdezés szintjét itt a fórumon még be mertem vállalni) kérdezzek már utána van-e lehetőség olyan rendszer kialakítására, ami saját tápellátással 6-8 órán keresztül bírja szuflával és memkártyáról/penről képes mp3 és társai lejátszására értelmesebb hangerő mellett hangszóró használatával (szóval nem fej/füllhallgatós megoldásokat keres) (egyéb iránt nem tudom nála mit takar az értelmes hangerő
)
Gondolom akkucserés megoldás is játszik majd a 6-8 órás üzemidőt figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Amazon Kindle JailBreak
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 10
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest