Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Janusz001 #16654 üzenetére
Az UPS most is alkotott egyébként. Múlthéten csütörtökön rendeltem meg a boom2-t. Vele párhuzamosan egy liberty4-et is. Sőt, ha úgy nézzük, azt hamarabb pár perccel. Külön kellett rendelnem, mert úgy jött ki jobban a kupon. A boom2 meg is érkezett hamar. Rá következő hét kedden. A kis fülest valahol elkavarták, mert jött az e-mail a soundcoretól, hogy nem vettem át. Hiába hívtam a UPS-t, semmit nem tudtak mondani. Aztán csütörtökön hazafele munkából, belebotlottam a lépcsőre ledobva. Se értesítés, se telefon, se semmi. Vicc a UPS. Szerencsére megérkezett, sértetlenül és másnak sem tetszett meg a doboz az utcából
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- E-roller topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest