Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szerencsés a kérdés, hogy mennyire bírják ezek a dobálást. Mert mi van ha nekem ilyesmi van
és azt írom neked, hogy dobálhatod nyugodtan, egy bluetooth hangszóró mindent kibír.
Valójában inkább szerencse kérdése melyik mit bír. A Denon Envaya 250 közepes feletti hangerőnél hajlamos "elmászni" ha sima felületen van (pl.üvegasztal). Én nem vagyok rá kíváncsi kibírna egy leesést. Inkább vigyázok rá. A bluetooth hangszórók általában nem ütlésállóságra vannak kitalálva, de léteznek olyan tipusok amiket direkt olyan helyzetre terveztek, pl. melós környezetbe, ahol ki kell bírniuk ezt-azt.
Nagyobb szerszámgépgyártóknak vannak ilyen típusaik, pl. Makita, DeWalt, CAT stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest