- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1452 üzenetére
Olyan nem lehet!
Ahhoz, hogy egy készülék csatlakozhasson elősször a hangszórót párosítás módba kell rakni, majd a készüléken megkeresni. Ezután már gyakorlatilag bármikor külön interakció nélkül csatlakoztatható, de az első lépés nélkül lehetetlen.
(Az a szép benne, hogy ezt akármikor akárki megcsinálhatja, ha hozzá fér egy fél percre.)
Ahhoz, hogy az első lépést újra meg kelljen tenni (és addig ne lehessen csatlakozni) vagy az adott készüléken kell törölni a hangszórót a párosított eszközök közül vagy a hangszórót kell gyári állapotba resetelni. (Ez utóbbit a kézikönyvben nézd meg, mert én nem tudom, hogyan kell, ugyanis nincs ilyen hangszóróm.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest