- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
kenwood3 #1305 üzenetére
Kenyelmes?
Attól függ, hogy sikerül berakni.Van, hogy észre se veszem, de ha bénán rakom be, akkor egy idő után zavaró tud lenni. Van hozzá 2 fülbigyó.
Mennyire stabil a fulben, bagyis konnyen ki tud esni?
Még nem esett ki a fülemből, mondjuk én csak (busz)vezetéshez használom.Mennyi ideig birja az akku?
Nagyjából 3 naponta töltöm, mondjuk én nem telefonálok sokat.Illetve lemerules elott mennyi idovel tajekoztat?
Nagyjából 20-30 perccel a halála előtt elkezd csipogni, de elég hamar fel lehet tölteni. Telefonon egyébként jelzi a töltöttségét. -
törölt tag
válasz
kenwood3 #1267 üzenetére
Én kb emiatt vettem Samsung Level U PRO-t. Ott rezeg a tarkódon ha hívnak, jellemzően ütvefúróhasználat közben is észreveszem.
Volt előtte a sima Levevl U, az is rezeg, de a más hangszóró miatt halk, és nem szól olyan szépen, na meg nem lehet hozzá gumit kapni.De egyelőre a MiBand jutott nekem is az eszembe mint figyelem felkeltő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest