Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• -=V3rthil=-

őstag

ÁÁÁÁÁ, ez nagyon üt így 1/2 2kor, rommá röhögtem magam:DD :DD :DD :C :C :C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Amúgy nekem még szerencsére nem voltak garanciális problémáim egyik említett boltban sem, pedig Kékhaléknál elég sokat szoktam vásárolni... Hozzá kell tenni, hogy a Mistral nekem is max kábel- és egérszerzési forrásként szerepel, jó-jó, egyszer kaptam (nem vettem) onnan egy 360W-os Chieftek tápot (azóta sincs semmi baja). De a múltkor bementem kékhalékhoz, és lobogtattam az árlistájukat, hogy itt van, kérek szépen egy 2700+ -os XP procit. Neten is megnéztem előtte, volt a listán, reális ára volt (annyi, amennyit ők is kinyomtattak). Rámnéz a nő : ez mi? Én ilyen processzort még nem láttam! Létezik ilyen??? Biiiiiiztos, hogy nincs nekünk. Furán néztem rá... De ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy ilyen nekik nincs, nem is volt, nem is lesz (ha egyáltalán létezik). Ennyiben maradtunk, mentem az A_ua-ba, ott persze volt... Csak azt nem értem, hogy milyen rendszer talál ki és rak termékeket az árlistába! És még az ára is klappolt:C RANDOM!!!:C :C

Aktív témák