Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• neduddgi

aktív tag

A Kékhal nem a legrosszabb, nekem egy pici hozzátenni valóm lehet: 2002 decemberében vettem P4 alaplap, + proci, +hűtő, +ram + HÁZ, na ez az. Kb 133 000 Ft. Direkt mutatom a polcon; AZTAT A Codagen nagytornyot kérem. Válasz igen. Jön ki az áru. Gyanús: doboz kicsi. Számla: midi...Felszólamlás; én nem ezt kértem, hanem AZTAT A nagytornyot. -Válasz: ''abból csak a kiállítási db van, nem eladó, de higgyem el a midi is ugyanolyan jó lesz'' Méreg. Gondolkodom, 1 óra herce hurca után menjek tovább máshova? Nem, egye fene jó lesz. Este kiderül, hogy az alaplap magassága miatt a midi 3 nagyhelye közül csak a legfelsőbe lehet bármit tenni, az alsó két helyen Cd író, olvasó, rack stb alaplapba ütközik. Reggel megyek vissza, vegyék vissza. Eladó fiúcska elnéző mosollyal: ''a kompatibilitásért mi nem felelünk, gondoltam volna meg előbb, mit veszek...'' Egyébként is ilyen ügyek intézése csak az üzletvezető engedélyével, aki házon kívül. Jó mi? Nekem vérnyomásom fel, felvázolom sötét jövőjét igen rövid időn belül. Ezután nagykegyesen fontos rádió telefonváltás a főnökkel, végül a kállított darab pucéran dobozos csomagolás nélkül ráfizetve cserélhető. Ezt megúsztam, de azért már kicsit óvatos vagyok, ha lehet nem náluk vásárolok. Eddig nem is kellett.

[Szerkesztve]

• neduddgi

aktív tag

válasz Zoltán #114 üzenetére

Ez nem sírás, ami engem illet én mindíg ki is verekedtem magamnak a jogaimat. Ez építő jellegű, a jövőre felkészítő tájékoztatás volt, hogy aki olvassa, tudja mire számíthat. Ha meg valamiből eleged van, azt ne olvasd végig, ezt tudom neked tanácsolni. Nekem egyébként a nagyképű lámaképzőt frissen végzett alakokból van elegem, de látod én ezt nem hangoztatom, mert nem szeretnék megbántani senkit sem, még az olyanokat sem mint amilyen a magadfajta, szerény képességű ámde igyekvő hülyegyerek.

• neduddgi

aktív tag

válasz KEndre #107 üzenetére

A Bluefish nem a legrosszabb, de a Mistr@?ról a szervízben nekem is van két rémtörténetem. 1. Én érdeklődni mentem be, a beadott hibás alaplapom ügyében, /pontosan 30 napig vártak, amíg azután napi áron levásárolhattam/ és a mellettem lévő pulthoz jött egy srác, azzal, hogy nem működik a két hete vett alaplapján az IDE busz. A szervizes gyerek jól megnézte, és ujjával a fehér proci foglalatra mutatott, oda, ahol azok a pöckök vannak, amibe a procihűtő klamnija be van akasztva: ez itt meg van karcolva, a garancia elveszett. A srác nem kapott levegőt; megnézte, / én is.../ tényleg, a fehér foglalat kampócskája karcos volt, - de ugye nem hiszi, hogy az IDE busz azért nem működik, mert mikor felraktam a hűtőt megkarcolódott a bakelit kampó? -kérdezte. -Az mindegy mit hiszek, a garancia elveszett, nem érvényes,...és ebben maradtak. 2. Haverom elment, mert totálisan megmurdelt az abit KG7 alaplapja, pont egy hónappal , de tényleg 30 nappal a gari vége előtt. Bevették vizsgálatra. 30 nap semmi. No nem baj 30. nap eljött elment végre a garit behajtani. /én is ott voltam/ Új alaplap nuku, megjavítás nuku, azt hitte, jöhet a levásárlás. NEM! A Mistr@? szervízébe 70 %-ért lehet kapni használt cuccokat, a szervízes gyerek behoz egy poros, szart, azt mondta hiába használt, köteles elfogadni. / Én mondtam neki, hogy most kell feljelenteni, ne fogadja el, húzzunk el innen.../ de némi mérgelődés után elfogadta. Hazavitte. Szenvedett vele, állandóan lefagyott, mindent újratelepített, próbálkozot,...stb egy hét múlva már 10 prcig sem működött folyamatosan, visszavitte...hogy mostmár tényleg cseréljék ki, vagy ugye a levásárlás. A derék szervizes gyerek ugyancsk oktatólag válaszolt: A HASZNÁLZ TERMÉKEKRE 3 NAP GARI VAN, KI VAN IRVA, ez pedig letelt, a garancia tehát elveszett...
    :C mi a tanulság? :F

[Szerkesztve]

Aktív témák