Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
neduddgi #108 üzenetére
Kezd elegem lenni abból, hogy mindeny hülye lúzer itt sírja ki magát, hogy megint átvágták ebben vagy abban a boltban!! Miért nem tud ott, élesben a sarkára állni? Miért nem mondja meg annak a szemét eladónak , hogy mik az Ő jogai?! Miért itt sír nekünk?! Engem is akartak már átverni számtech boltban, de mindig közöltem az eladóval, hogy hol a határ, és hirtelen mindent megértett. Hajrá!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
neduddgi #108 üzenetére
Ezért kell máshol vásárolni. Sajnos ilyen történeteket én is hallottam. Kedvencem Luksa Levente a Mistr@l szervízből, azt az elmebeteget nemtom, hogy a francba nem rúgták még ki. Akármit beviszel, egyből nagyítóval keresi, hogy megtaláljon egy nanométernyi karcolást. Egyetlen rendes szervizes volt, Lepes Gyuri, az Athlonos csávó, az meg persze már jó rég nem dolgozik ott.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest