- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
Na, utánanéztem egy kicsit, létező probléma lolipop-on, nem a telefon egyedi hibája. Lényeg, ha fent van egy fájlkezelő (mondjuk Totalcommander, mint nekem), akkor a csengőhang beállításnál rákérdez, hogy mit nyisson meg. Ha a TC-t választom, tudok tallózni mappák közt, és bárhonnan ki tudom választani az mp3-at (amiből le is játszik valamennyit). De nem állítja be csengőhangnak (érdekes, hogy az értesítési hangot, ami szintén mp3 gond nélkül elfogadja).
2 megoldást látok, hogy át kell konvertálnom ogg-be, vagy a másik, hogy túl nagy a fájl neki (9,5 Mb). Valahol olvastam, hogy másnak megjavult, ha kitörölte a szóközöket (nálam ez se vezetett megoldásra)Kérdés neked mi a csengőhangod? (kiterjesztés, méret)
Nem értem egyébként a guglit, ezek visszalépések, 4.x androidban simán ment ugyanez az mp3, ráadásul az akksi százalékkijelzését is kivették, ahhoz is trükközni kell és az alapértelmezett programokat se lehet már egyesével beállítani, állandóan alapra kell az egészet visszaállítani.. (hozzáteszem mégegyszer, nem a telefon hibája, az opredszer ilyen "szar"..)
SZERK:
A megoldás:
Ide kell létrehozni a "Ringtones" könyvtárat (NEM a media-n belül!): /storage/emulated/0
így már benne lesz a listában, kiválasztható és el is fogadja![ Módosította: mobal ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest