- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Valakinek működik az OTP smart bankja? Nálam meghalt a frissítés óta és nem enged belépni rootra hivatkozva, holott nem rootolt a gép.
-
Frutty77
újonc
Sziasztok! 2 hónap várakozás után végre megérkezett az én Bluboom is
DE! Valamiért nem töltődik..Mit tehetek? Vessek rá keresztet? Valami okosság létezik erre?
Próbáltam a küldött töltőjével konnektorról egész este,nem töltött tovább merült,azátn a laptopra dugva,semmi..szerintem totál lemerült,de most visszadugtam a konnektorra és csak rezeg
HELP! -
slake87
csendes tag
-
Thony.80
tag
Mármint a 1,5 A-es töltőre gondolsz? Az amper a töltőnél mindegy (azaz mégse, a szükséges minimumot el kell érje), mert nem a maximumot veszi fel a készülék, hanem csak amennyi szükséges. Mostanában 2 A-essel töltöm (ennyi az ajánlott a vezetéknélküli töltéshez). Nyilván melegszik, de nem vészes mértékben.
-
Thony.80
tag
válasz
#90000640 #210 üzenetére
Én most vettem a 2-at (az elsőt leejtettem, tönkrement..)
37.000 volt, ilyen árkategóriában nem találsz mást, ami ezeket mind tudja:
- 3GB memória
- 4G
- wifi ac
- ujjlenyomatolvasóDe már nehezen beszerezhető megbízható webshopokból, újonnan én 2 hétig vadásztam rá.
A beígért képekkel meg majd jövök
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom ezen a telefonon (is), de elég bizonytalan vagyok...
Teszt ugye (itt) még nincs, az eddigi fórum hozzászólások pedig nem is tudom.
A gyártó oldalán van fórum, blog, ez nekem nagyon pozitív, bár nagy pörgést nem láttam ott, nem igazán látok gyártói, admin válaszokat.Mennyire vagytok megelégedve a készülékkel, mennyire stabil, megbízható? Próbálok nem csak a negatív hozzászólásokból "táplálkozni", hiszen általában nem azok vannak itt, akik mindennel meg vannak elégedve.
Egyébként láttam képeken szép sötétkék hátlappal. Az konkrétan sötét kék változat, vagy csak emiatt a csillivilli hátlap miatt mindössze annak tűnik?
Szóval, megéri, nem éri egy olyannak, aki nem rootolgat? Aki lecserélte, mire, és azzal meg van e elégedve, vagy visszasírja?
Köszönöm!
-
dunc
nagyúr
Virtuális gyroscope elinditása lehetséges e? És hogyan?
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest