Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Még a negyedénél se járok talán, de azért már egész szépen takarítgattam a térképen. Meg pár küldetést és kisebb bossokat is lekaptam tehát valamit mostanra már látok a játékból. A küldetések nem fognak bennem megmaradni szerintem, a mellékek se. Nem rosszak, de valami mintha hiányozna belőlük.
A harcrendszer is valahol tetszik, ott a legnehezebben megyek általában. Viszont van amikor meg a lazára leviszem annyira elmegy a kedvem tőle. De az Animés zenével a tájak felfedezése tényleg felér egy terápiával annyira chill.
Meglátjuk.. De a From féle változatosság és harcrendszer hiányzik természetesen.
Kicsit már most úgy érzem mintha ugyanazokat a dolgokat csinálnám szituról szitura.
Képregényt lehet meglesem, ha már tényleg van a Bloodborne-ból. -
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Relaxálásképpen jelenleg a Yötei megy nálam..
Bár már most hiányzik a Bloodborne vibe.. 
Tervben a Demon Souls lett volna, de a Yotei után ps-em legközelebb majd csak tavasszal/nyáron lesz.
Boxon agyaltam a Dark Souls-on, ha már ennyire tetszett az Elden Ring. Idei Goty címek ráérnek.Egy sorozatot, de inkább filmet szívesen megnéznék a Bloodborne-ból. Minden adott.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát Kos se úgy működik, ahogy eddig a Bloodborne-ban megszoktuk.
Nekimentem variálgatva 10-20 x kb, de úgy különösebben nem éreztem semmit. Azon kívül, hogy rohanhattam mindig végig a nyitott kaputól, és kisebb ugrás után (hp már -) jöhetett is az üvöltés újra. Fantasztikus. 
Az út meg persze a bossig lehetne rövidebb.. De szerintem ugyanaz az ember készítette ezt mint az Elden dlc-ben, le se tagadhatja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De mindegy is, egy dlc nem változtat semmin se. Az alapjáték egy gyöngyszem marad. Potterék meg visszaköszöntek a Dlc-ben. Egyébként annál a pályánál éreztem is valamit.. volt valami thrill. -
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Kos pont az a boss, mint az Elden Ring dlc-ben az utolsó. Amit így utólag belegondolva ha nem győzöm le se történt volna semmi.
A kedvencem eddig a From bossok közül Malenia. Egy rakatszor meghaltam, de annak a bossnak lelke volt.. technikailag is tökéletes.
De engem a felfedezés ami érdekel ezekben a játékokban, abban top tier gamek ezek. Hasonló nincs az iparban egyáltalán.
A Bloodborne hangulata meg.. totál egyedülálló. Nem is értem miért nem ezzel kezdtem ps5-ön..
-
Farkassacred
őstag
Ez is kijátszva végül.
Fantasztikus játék volt, bár voltak apró hibái azért, de a hangulat kárpótolt.
A dlc-ben is voltak frappáns dolgok, de úgy igazándiból a különleges atmoszféra inkább az alapjátékra jellemző.
Kos-ra nemet mondtam. Egyszerűen ez a boss szimplán tryhard, youtube nem is érdekel róla. Jellemtelen, üvöltöző boss. Az előtte lévőkhöz képest is unbalanced nagy ugrás.
Bár az Elden Ring-nél is az volt, hogy az alapjáték azért hangulatosabb ezerszer. Ilyenek ezek a dlc-k.
De a base game egyedisége miatt szerintem megtartom a lemezt.
(A dlc legjobb része pedig a Harry Potteres lépcsők.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár már most hiányzik a Bloodborne vibe.. 
Nekimentem variálgatva 10-20 x kb, de úgy különösebben nem éreztem semmit. Azon kívül, hogy rohanhattam mindig végig a nyitott kaputól, és kisebb ugrás után (hp már -) jöhetett is az üvöltés újra. Fantasztikus.