Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz balioking #2301 üzenetére
Rom nagyon gyenge boss. Két dolgot lehet elcseszni nála: a kispókokkal felesleges leállni küzdeni, őket ki kell csak mozogni. A másik, hogy a fejét felesleges ütni, mert ilyen csont izé védi. Oldalról kell vakargatni.
De ha kell felrakom megint, és bejövök passwordel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na ezért nem célszerű vakon menni Én tudom, hogy van ennek egyfajta kihívás jellege, de én olyannak ajánlanám, hogy akármelyik soulsborne-ba vakon beleálljon, aki legalább egyet már letolt előtte, mert az tudni fogja, hogy mikor nincs jó helyen/mikor indult el arra, amerre még nem kéne, stb. Használd a wikijét, vagy valamit, mert így csak elrontod az élményed egy remek játékkal.
-
törölt tag
Nincs felosztva semmi semmire, a pályatervezés pontosan ugyanazokat az alapelveket követi, mint a soulsokban. Minden ugyanaz. A shortcutok, többirányúság, minden.
De mit keresel a "labirintusban"? Az ugye tudod, hogy az ott nem a játék organikus része? Gyűjtögetni be lehet oda menni, meg ha komolyan akarsz játszani akkor kell is, de első végigjátszásban én nem merészkednék be feltétlenül.
Gyűjtögetni sem mennék be vakon. Glyphel lehet menni célirányosan. Rohadt unalmas repetitív az egész, nem célszerű ott feltétlenül több időt tölteni a szükségesnél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balinthun #2231 üzenetére
Egyik sem, és mindegyik. Az alapvető működés minden fromjátékban ugyanaz. Viszont a soulsok sokkal jobban építenek a buildre, gearre, mint a BB. Kicsit lassabbak is, mint a BB. Talán a DaS3 egyfajta átmenet a két világ között, de _szerintem_ a DaS1 magasan a legjobb souls.
-
törölt tag
Én most túrtam ezeket glyphel, de nem tűntek veszélyesnek. Mondjuk nem is BL50-en, de szerintem ezeket is rádskálázza. Bár én erről egyértelműen sosem találtam semmit. De absz így érzékelem.
/Hm. Most, hogy mondod, érdekes lenne menni egyet előröl. Lehet, hogy neki is gurulok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha magadba programozod, akkor lesz
Amúgy nem. Én most vettem észre, hogy hiányzott pár fontos rúnám (és most látom mennyire olcsón adta a from a platinát a BB-ban), bementem chalice-t túrni, hát lvl190-en úgy zabáltam fel az egészet, bossokkal mindennel, hogy nem sikerült meghalnom egyszer sem, pedig párat feltúrtam, mire meglett minden.
Dehát az a helyzet, hogy magamon is látom, így, hogy már nincs igazán "érdekeltségem" a dologban, és 100% pure funból vettem elő, annyira chillben megyek, hogy így negyvenszer könnyebb lett volna elsőre is. De jellemzó amúgy, hogy kb a 11. kört valami 2 óra alatt futottam le. Oké, nem minden bosshoz mentem be, de vicc, na. Szerintem speedrunnak is jó lett volna -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Kvelstadt #2146 üzenetére
Én már csak valahogy túl akartam rajta lenni, mindegy hogy, csak el onnan. Ezzel a féleszű marhával már viszonylag könnyen ment,csak le kellett managelnem az életben tartását, de ennyire erővel próbálhattam volna rögtön ezt is, vagy hagyhattam volna az egészet. Ha tudom mi jön utána, evvel sem kínlódok.
Egyébként ja, az egyik legolcsóbb megoldásokat felvonultató boss. Itt konkrétan olyat csal a kód, hogy elsőre nem hittem el: az én gombynyomásomra kidodgeol a backstabből, mielőtt az én karim elkezdené az animációt. Itt is van ilyen valahol a huszadik másodperc környékén, de számtalanszor megcsinálta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kvelstadt #2144 üzenetére
Engem mindkét rész dlc bossai kiborítottak. Egyikben sem toltam végig a DLC-t. Már Friede is elég nagy falat volt nekem, egyedül nem is ment, 20-30 próbánál feladtam, vittem magammal ezt a szerencsétlen barmot, csak vele sikerült. Ez nekem most volt, talán egy hete. Aztán nekifutottam Midirnek párszor, de elég is volt ebből. Aztán jött Tigor kolléga OoK-al, azóta már vagy 4 napja BB fut, OoK koopolok mindenkivel, nem bírok leállni vele Negyven valahányszor feküdt el az elmúlt pár napban, de nem tudom megunni. Annyira szórakoztató ez az egész BB, hogy az nemigaz. KÖVETELEM a második részt
Viszont Tigorral azóta sem nyomtuk még le. Nála valami ultradurva, nem látoma statját, de biztos megvan erre is a magyarázat. Meg nehezen egyeztetünk időt, ő akkor megy, amikor én jövök. De nagyon-nagyon szórakoztató, hogy ennyire kemény nála ez a rohadék. És nem úgy, mint Midir meg Sinh. Azok ott nem kemények, az 100% játékosszopatás a fos kamerakezeléssel, a lehetetlen scalinggel, ésatöbbi. Az OoK harc csodálatos, centire kiszámított, koreografált tánc.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LucentTwo #2139 üzenetére
A DaS3 DLC bossai nagyon más szint, mint a BB DLC bossai. Az ott a DaS3-ban az elmeháborodott szint. Midirnél én le is koccoltam, és nem mentem vissza (így kimaradt Gael is). Nem szórakoztató, nem ötletes, szar, bullshit, DaS2-ből átmentett fasság. A BB DLC bossok csodálatosak.
-
törölt tag
Na, gyakorlásként ma kb végtelenszer megöltem a kis sneciet. A legdurvább egy hármas menet volt. A harmadik kihullott a felénél ketten fejeztük be, csak én viszonylag kevés viallal mentem, a beckoner is majdnem meghalt, énis, elfogyott a vialom, de a végjátékban belehúztunk, és rohadt nagy mákunk is volt
Kb ez a bossfight nekem a fromvilág csúcsa. És ez a bloodborne még mindig egy csoda. Könyörgöm egy folytatásért... -
törölt tag
9 után van nekem a játékidőm, addig még fel is kell telepítenem (nagyon rég nem játszottam már), de jövök szívesen. Maximum kell egy kis idő, mire belerázódok smét De annó napokig csak őt nyomtam coopban, sok playerrel levágtam, csodálkoznék, ha nem vágnánk le ketten seperc.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz #42308056 #1929 üzenetére
Amúgy az is tök jó tanulás, ha a itt az elején még nem akarsz megölni mindenkit erőszakosan. Pláne akit nem bírsz. Prübáld meg, hogy csak megfigyeled, evadelsz, táncolsz körülötte, de nem vágod meg. Hogy meddig tudsz életben maradni. Ha az már megy, és le tudod táncolni, akkor neki lehet fogni megtanulgatni a stamina kigazdálkodását. Mehogy életbe kell majd maradnod akkor is, amikor elfogy, és ott vagy 30 centire a késeiktől.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #42308056 #1929 üzenetére
Ki kell tapasztalni, berakni izommemóriába. Onnan már megy
Ja, ahogy Kvelstadt is mondja: souls játékokban ált azzal sokkal több damage-et szedsz be, ha elfelele dogdeolsz. Feléjük szinte mindig kifizetődőbb, meg leginkább mögéjük. De szal hogy inkább feléjük, mint el onnan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #42308056 #1927 üzenetére
Maradj mindig közel az ellenfeledhez. Van egy rövid időablak az evade-re csapás közben, amiben sebzés nélkül kitérsz akkor is, ha amúgy sebzési távolságon belül vagy (iframe). Tanuld meg használni. Próbálgasd az időzítést.
/Ha az iframe-ben ütöd meg őket, az ugyanúgy staggerel, mint a puska, csak ott tutira ott vagy visceral távolságban, máskülönben nem tudtad állcsúcson verni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #42308056 #1923 üzenetére
Nem tudsz rossz fegyvert választani. Hogy két óra alatt nem haladtál semmit, és nem tudod merre kóvályogsz ez teljesen normális. Ha nem adod itt fel, egyszer még kacagni fogsz ezeken a problémákon
Az irányítás pedig tökéletes, csak még mindig a saját szabályaid szerint szeretnél játszani, amiben alapvető most még, hogy te majd menetközben fogod meggondolni, hogy mégsem támadsz.
Itt minden arról szól, hogy figyelj, és tanulj. Figyeld meg a pályát, Alaposan. Hova fogsz menni, hol vagy, hogy tudsz eljutni valahova, mit látsz. Figyeld meg hogy reagál az ellenség a mozdulataidra, és a támadásaira. Figyeld meg mikor támadható, légy türelmes és ne kapkodj. Igen, ehhez néhányszor meg kell halni. Pár százszor, szal nem nagy ügy. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #7 üzenetére
Én ezt a spirituális örökséget nem láttam meg benne. Ellenben a csapaton eléggé látszot a tendencia már a Das dlc-knél, szal ez egy természetes folyamat része. Éshát nem csaka történet, de ez az egész lovecraftian világ meglehetősen távol áll a soulsoktól, akárcsak a mechanika. A bloodborneban töredék item, ruha, variáns, fegyver, build, stb van, Szinte egy souls arcade, csak nehézségben nem az. Vagy inkább egy bossfight központú instant souls. Nagy vonalakban souls ez is, bár inkább a megfelelő megközelítés az, hogy fromjáték ez is mint a sosulsok, de részleteiben, szellemiségében eléggé nem az. Szerettem a BB-t, és amíg külön éltek nekem az úgy oké volt, most hogy ezeknek a szerelemgyereke lett a das3, az már kevésbé tetszik. És ez a tény, illetve hogy 3. résszel ekkorát változik a széria mutatja a legjobban, hogy mennyire nem tekinhetőek egymás részeinek ezek.
-
törölt tag
válasz ImpersonatoR #5 üzenetére
50 óra alatt végigjátszható kényelmesen. Fromszűz átlaggémerek behúzzák a platinát 100 óra alatti időkkel. Ettől sok mai játékba több idpt kell tenni a végigjátszásért, platinért. Mi benne a nehéz?
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #1 üzenetére
>Souls-szériáját gördíti tovább exkluzívan formában
Köze nincs a souls szériához. Van áthallás, mert a from címről-címre magát másolja, de ez nem souls széria. Nem csak azért, mert címe nem az, de bloodborne-ből maximum egy elnagyolt betekintés lehet szerezni a soulsokhoz.
Bár a béta alpján a DaS3 is már sokkal inkább BB mint souls. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest