Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Hat igen elbasz*tt egy nap volt a mai. Megjartam Atlantat, visszafele a 26-os del felol jovo interstate olyan szinten be volt dugulva, hogy 4 (!!!) orat kestem melobol, nem gyoztem a telefonba mentegetozni, hogy meg mindig itt ulok az oriasi kocsisor kozepen. Raadasul olyan magasan van az az ut /benne az Appalache hegysegben/, hogy a fulem is vegig bedugulva volt amit kurvara ruhellek /ezert nem indulok el repulo-utra fuldugo illetve rago nelkul/ es a felhotol nem is lehetett mast latni csak halvany piros pontokat, a kocsik hatso fenyszorojat.
    Szoval nem eleg, hogy 6 ora hosszat szoptam a kocsiban, meg utana be kellett szaguldanom meloba 4 ora kesessel, egyertelmu hogy a hotelfonok ott ult es latta amint izzadtan lihegve megviselt fejjel beesek. Aztan kijelentette a fonokom, hogy az egyik kolleganom osszeverekedett a 14 eves lanyaval es az olyat bebaszott neki, hogy akkora monoklija nott szerencsetlen nonek, mint egy gorogdinnye /ezek a mai fiatalok...:U/.
    Szoval o sem jon dolgozni egy jo par napig, ugyhogy addig helyette is meloznom kell, szoval a kovetkezo 3-4 napban 14 orazni fogok.
    Sosem ertettem, hogy kepes valaki megutni a sajat anyjat. Hihetetlen allatok vannak.
    Koszontem a figyelmet.

Aktív témák