- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
pussy juice : ) : )
-
Xanco
csendes tag
[url]http://dict.sztaki.hu/dict_search.php?start=1&F=1&O=HUN&L=ENG:HUN:EngHunDict&frame=lower&flash=off[/url]
Azért ezt is érdemes az oldalhoz elolvasni... -
CsendPenge
őstag
Ez nagyon súlyos! Ez tényleg jó lenne vicc rovatnak is:)) Lényegében ez nem szótár, hanem egy moderálatlan fórum... nekem teccik :) (bár jobban tetszene, ha esetleg normálisan műxene:( )
-
McJames
senior tag
Az adott szóra az e-szótár válasza: emberi fartő + elvileg az ember esetében gondolkodásra, evésre, látásra, hallásra, stb. alkalmas ''végtag''.
Ellenben nem értem, hogy a sztaki miért nem moderálja a szótárt. Nem hiszem, hogy olyan rettenetes meló lenne - de lehetne programmal szűrni a bővítéseket -, és nem lenne blamázs. Amúgy meg az is tudható, hogy kik, pontosabban honnan jelentkeztek be azon okostojások, akik a fenti ''vicces'' szótári alakokat beírogatták. Én a rendszergizda helyében írnék nekik egy kérő levelet, másodszor a szolgáltatónak. Elvégre netikett is létezik. -
supercow
őstag
http://dict.sztaki.hu/english-hungarian
írjátok be ugyanoda:
Brad Pitt
és üssetek Enter-t :)))))
Kirrrály. -
9CS
senior tag
Na muszáj ebbe a ''jó'' nevű topicba írnom, ugyanis megtörtént az amit nem hittem, az előbb átírtam a jelszavam aztán úgy 30-adjára sikerült belépnem :DDD
Láma:O, láma:O, láma:O .... -
guest
veterán
Nagyon állat !
Akkor most írjátok be neki, hogy ''discovery'' :-))) -
BadGe
aktív tag
és még egy kis nyelvújítás (igényel némi elvonatkoztatást)
these messages can only be viewed in HTML -> basszátok meg (a többi már megy magától is ugye:) )
this message may only be observer by Internet Explorer -> Bill Gates is megbaszhatja
Only your mother can view this messae in HTML -> baszdmeg a....d
May I view your message in HTML? -> megbaszhatlak?
Go and see my message in HTML -> baszdmeg magad
Interview my HTML message -> leszophatsz
etc...
ge. -
Panther
HÁZIGAZDA
Hát igen... Ez a hibája ha bárki hozzáadhat új szavakat a szótárhoz :D
-
BadGe
aktív tag
ejj, megnéztem néhány igen vulgáris kifejezést a szótárban. Persze lehet hogy régen még a papír alapú ősök idején nem kerestem rá kifejezetten olyan szavakra mint pl ''seggbebasz'' (mondjuk ezt már viszonylag erősnek tartom) de ebben a szótárban fényesen leírják. Végülis hozzátartozik a nyelvehez.
-
BadGe
aktív tag
eszébe jutott már valakinek, hogy esetleg szóljon a szerkesztőknek :) ?
-
Yutani
nagyúr
C'est la Internet... :))
-
My-my... waddafukk?! :)
-
elmo
aktív tag
De legalább helyesen írták volna... Biztos ők bazni szoktak... :DD
-
McJames
senior tag
Hát ez gáz. Ennek ellére továbbra is használom a szótárt mer' amúgy legalább van...
-
Turmoil
senior tag
Amikor megláttam, majdnem leestem a székről...
[L]http://dict.sztaki.hu/english-hungarian[/L]
Mindig elfelejtem, hogy a ''viewed''-ben melyik a ''w'' :), gondoltam egyszerűen megnézem, hogy a szótár mit mond rá, az eredmény ellenben megdöbbentő volt... :)
Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest