Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
vjannus2
aktív tag
akkor ha mindíg elvolvasstad amit ide írtam akkro tudod hogy én azóta nem veszek miután 3.-ja megloptak 1,5 éve a sony ericson t610 , előtte meg 2X péztárca minden irattal , és amíg lehet nem is fogok, kivéve ha megváltozna a helyzet a bkv területén amit fentebb írtam addig küzdeni fogok
-
vjannus2
aktív tag
bkv területén legyen erről beszélek enm az utcáról te !!!!
olvass végig 1 mondatot, én milyen jogon át tenném ezt :c
csöviket rugdosd le te (is) a BKV-röl,
szemetet te se dobálj el (képzeld nem dobtam a bkv területén+ nem is firkáltam semmit össze )
közbiztonságra meg te is figyelj, pl. ne menj el szó mellett egy nyílvánvalóan a közbiztonságot sértő dolog mellett
Mivel fezetek érte, hagy ne én foglakozzak ilyennel, zért más felveszi a pénzt és aki felveszi foglakozzon az -
Lortech
addikt
Viszont az, hogy jegy nélkül utazol, tudtommal nem bűncselekmény, hanem szabálysértés. Szóval nem hiszem, hogy jogszerű lenne erővel ott tartani bárkit is. Az, hogy etikus kifizetni a bírságot, ha már ingyen utaztunk és rajtakapnak (nem pedig fejberúgni), az más kérdés
.
szerk: agyasima: én is inkább azt csinálnám, csak fúj a szél, és nem hallom.
[Szerkesztve] -
vjannus2
aktív tag
Jog :
míg nem engedlek el
-Mi alapján teheted meg hogy nem engedsz el , az alap jogaimat sérted mozgási szabadságodban
Sőt, ha te vagy a kollégád pofán, akkor ha szájbaverlek, akkor mehetek a bíróságra, mert testileg sértettelek
KEDVES FÉLRE ÉRTŐ, ÉN NEM AZT MONDOM HOGY HA NEM LYUKASZTASZ .. AKKRO NE BÜNTESSENEK MEG, DE ADDIG NEM FOGOK AMÍG A BKV-N A KÖZBIZTONSÁG ROSSZABB MINT ITT A PRÁTERBE A VIII. KER KÖZEPÉBE ITT MÉGNEM LOPTAK MEG A BKV-N MEG MÁR 1-2X IGEN -
vjannus2
aktív tag
Gondolom a BKV alkalmazottai mocskolják össze a járatokat...
mivel fizetek érte elvárom hogy ne a szarba üljek vagy álljak
Gondolom itt is a BKV lopta el tőled, nem valamelyik másik (hasonlóan gondolkodó) utastársad
Ezek kiszürését miért tudják sok országba megoldani , imert nem elköltik (ellopják) ,hanem fordítanak igényességre is
Kétlem, hogy ezzel kezdenék. Ha meg balhézol velük, akkor mégis mit vársz?
HÜLYE, erre nem tudok mit mondani , ha ennyi eszed sincs ajogról nem tudok mit mondani
Aktív témák
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest