Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Mondjuk, nincs 200 millió, mert nincs annyi munkanap, a hétvégét meg ne számoljuk, mert egyrészt lényegesen kevesebb az utas, másrészt, jóval drágább, lenne az ellenőrzés. De ez, a mondandód lényegén semmit sem változtat!
Teljesen igazad van, most vagy kamu a napi 8 millió, vagy a havi 30 millió, vagy teljesen hülye a BKV!
Vagy minket néznek, teljesen hülyének!
u.i.: biker, teljesen egyetértek, ehhez nincs mit hozzátenni!
[Szerkesztve] -
-
luciferc
őstag
mondjuk azon marhára fel bírok háborodni, amikor nem ellenőriznek mindenkit, pedig nincs nagy tömeg. áll a manusz a mozgólépcső alján, kéri a jegyet. megkapja. aztán várom a metrót és közben szállingóznak lefele az emberek. ellenőrünk meg kollegájával dumcsizik. már azon voltak, hogy odamegyek és megkérdezem mégis miért kapja a fizetését. de nem mentem. jött a metró.
-
Sipi
addikt
Nem érted, ő Egyéniség! Jogai vannak! És mivel Egyéniség, hogy a francba jön a világ ahhoz, hogy hozzá merjen szólni? Korlátozni merje? Hogy a francba mer valaki is mást mondani, mint ő? Ha egyszer valamit megmond, az úgy van - márpedig ha egyszer megállapította a lopásról, hogy az ő esetében nem lopás, hanem egy Robin Hood-szerű virtuális szabadságharcos eszmerendszer három dimenziós materializálódása kicsiny világegyetemünkben, akkor fel is akaszthatjuk magunkat! Vagy ő minket...
Sipi -
atuci
őstag
-
bdav
őstag
vegyél egy gázálarcot is
btw nekem nincs semmi bajom a bkvval mondjuk én főleg kékmetró-4/6-47/49 vonalon nyomulok, buszon lehetőleg nem (busznak megvan ugyanaz a baja mint a kocsinak, ha áll a forgalom, az is áll. villamos azért kevésbé, metró meg mégkevésbé). ezek elfogadható sebességűek és minőségűek szvsz. legalábbis a helyi (volánbusz) tömegközlekedéshez képest, ami max. a gyaloglás sebességével összemérhető, és félóránként megy egy járat. ja a városon belüli jegy 150 vagy mennyi rá. ehhez képest a bkv egy álom
-
finest
addikt
Én nem szoktam bliccelni, de nem értek egyet azzal, h valakit lefognak az ellenőrök vagy a biztonságiak, ha nincs jegyed. Ez sérti a személyiségi jogokat. Rendőrökkel kellene járniuk, nekik szabad megállítani. Eltudnátok képzelni ezt a lefogást az USA-ban? -Ott még le is lőnék a szerencsétlen ellenőrt.
Azért az arcba rugdosás elég aránytalan ellenválasz.
Egyértelműen a beléptetési rendszeren kellene változtatni.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest