Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oceanearth

őstag

válasz rATdrAgOn #299 üzenetére

szerinted az, hogy ültem automatában az azt jelenti, hogy beültem a kocsiba és nézegettem, hogy hűű, némá, de jó autómata, ez tuti sokat eszik. amiket írtam az tapasztalatból írtam, szerencsére megadatott elég sok kocsiban ülni és letesztelni. én nekem nagyon nem tetszenek igaz marha kényelmes, de megdobja a fogyasztást, nem fél literrel hanem többel, negyedszerre mondom nem a mosatrni hiper-szupereket kell nézni. azt nem tudom, hogy érted el, hogy automatával gyorsabban menj mint kézivel, de ehhez már tudás kell. ''Ha valaki erzi, hogy mit tud az automata valto, meg tud azert lepni.'' hát igen azt érzeni. azt nagyon érezni kell, hogy beletaposol a gázba és megnyomod a sport gombot hát azt tudni és érezni kell tényleg. mondjuk ezt a jobban megy a kocsi dolgot automatával felejtsd el szerintem főleg olyan régi kocsiknál mivel a gyártók adtalapját ha megnézed jóval lasabbak az automata váltók.
    ja és no flmae és nem akarjuk befejezni az automata váltós témát?? nekem már elegem van én a saját tapasztalataimra hagyatkozok és sosem pengetnék 500ezret egy automatáért ami még többet eszik.

Új hozzászólás Aktív témák