- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz
rATdrAgOn #299 üzenetére
szerinted az, hogy ültem automatában az azt jelenti, hogy beültem a kocsiba és nézegettem, hogy hűű, némá, de jó autómata, ez tuti sokat eszik. amiket írtam az tapasztalatból írtam, szerencsére megadatott elég sok kocsiban ülni és letesztelni. én nekem nagyon nem tetszenek igaz marha kényelmes, de megdobja a fogyasztást, nem fél literrel hanem többel, negyedszerre mondom nem a mosatrni hiper-szupereket kell nézni. azt nem tudom, hogy érted el, hogy automatával gyorsabban menj mint kézivel, de ehhez már tudás kell. ''Ha valaki erzi, hogy mit tud az automata valto, meg tud azert lepni.'' hát igen azt érzeni. azt nagyon érezni kell, hogy beletaposol a gázba és megnyomod a sport gombot hát azt tudni és érezni kell tényleg. mondjuk ezt a jobban megy a kocsi dolgot automatával felejtsd el szerintem főleg olyan régi kocsiknál mivel a gyártók adtalapját ha megnézed jóval lasabbak az automata váltók.
ja és no flmae és nem akarjuk befejezni az automata váltós témát?? nekem már elegem van én a saját tapasztalataimra hagyatkozok és sosem pengetnék 500ezret egy automatáért ami még többet eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest