- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Külső HDD-re torrentezik valaki?
Sajnos a belső 1TB kezd megtelni, de a 2,5HDD annyira nem olcsó, meg van itthon egy 3TB külső amit nem igen használok amúgy. -
Sziasztok!
Több száz GB adatot szeretnék megosztani pár ismerősömmel, gondoltam csinálok egy FTP szervert itthon, de nem jött össze, ezért ötleteket keresek hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Az ismerőseim is töltenének fel adatokat.
-
VPN-el valóban nem fogsz tudni nagyon visszatölteni, mert passzív a kapcsolat, és nagyon sokan passzívak az oldalakon. Én 5 hét alatt 15 GB-ot tudtam vissza seedelni, de a legtöbb oldalnál már úgy sem követelmény az arány.
Amúgy ha valaki NordVPN-en gondolkozik, először 1 hónapra vizessen elő, mert utána email-ben kapsz ajánlatokat a hosszabbításra, pl 36$ 1 évre, ami 10.500 ft, azaz kb. 800 ft-ra jön ki havonta.
-
válasz
enginev3.0 #28845 üzenetére
nem, magyarban
-
Sziasztok!
Még nem használtam VPN-t soha, kérdésem lenne, hogy ki hogy oldja meg, hogy a torrent kliens használja csak a VPN-t, meg pár weboldalnál használnám. Mert gondolom nem használjátok minden oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest