- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plevips
tag
Sziasztok!
Külső HDD-re torrentezik valaki?
Sajnos a belső 1TB kezd megtelni, de a 2,5HDD annyira nem olcsó, meg van itthon egy 3TB külső amit nem igen használok amúgy. -
plevips
tag
Sziasztok!
Több száz GB adatot szeretnék megosztani pár ismerősömmel, gondoltam csinálok egy FTP szervert itthon, de nem jött össze, ezért ötleteket keresek hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Az ismerőseim is töltenének fel adatokat.
-
plevips
tag
VPN-el valóban nem fogsz tudni nagyon visszatölteni, mert passzív a kapcsolat, és nagyon sokan passzívak az oldalakon. Én 5 hét alatt 15 GB-ot tudtam vissza seedelni, de a legtöbb oldalnál már úgy sem követelmény az arány.
Amúgy ha valaki NordVPN-en gondolkozik, először 1 hónapra vizessen elő, mert utána email-ben kapsz ajánlatokat a hosszabbításra, pl 36$ 1 évre, ami 10.500 ft, azaz kb. 800 ft-ra jön ki havonta.
-
plevips
tag
válasz
enginev3.0 #28845 üzenetére
nem, magyarban
-
plevips
tag
Sziasztok!
Még nem használtam VPN-t soha, kérdésem lenne, hogy ki hogy oldja meg, hogy a torrent kliens használja csak a VPN-t, meg pár weboldalnál használnám. Mert gondolom nem használjátok minden oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest