- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #34245 üzenetére
A NAS-t is újra kellett indítani.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Hátha itt tudtok segíteni. Linkelem a gondomat.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem lett IPV6 cím, maradtam IPV4 címen.
És már én is újraindítottam a routert. -
C. s.
addikt
válasz
enginev3.0 #34229 üzenetére
Nem tudom, melyikre gondoltál, ezért mindkettőt mutatom:
Az nCore-ra sajnos még nem jutottam be, ez az Insane, ott most szabad regisztráció van.
Köszönöm, hogy elmagyaráztad helyettem generalnak az aktív-passzív dolgot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #34240 üzenetére
Nincs válasz, régen sokan szenvedtem vele, aztán egyszer jó lett
próbálj ki másik verziót hátha, eggyel régebbit vagy akár kettővel
esetleg az eseménynaplóban nézd meg hogy mit ír ki, miért zárult be
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #34215 üzenetére
Erre valaki esetleg? Most használat közben lépett ki....
-
general
addikt
válasz
enginev3.0 #34235 üzenetére
az egyiknél igen, ezért nem értettem. a másiknál végül kevés, de azért lejött. köszönöm a segítséget azért!
-
general
addikt
válasz
enginev3.0 #34231 üzenetére
okok, az elsőt tudtam, de köszi. a másodikat lecsekkoltam, azt írja, nincs blokkolva semmi. most közben nagy nehezen beindult és lejött, amit töltöttem. tényleg az a fura, hogy random ez az elakadás.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #34231 üzenetére
és fontos hogy port teszt közben fusson a torrent kliens mert csak úgy lehet tesztelni
meg persze legyen szép kerek szám mint a 35729 hogy tutira ne tudja helyesen beírni
véletlenül se 50000-es port legyen mert azt túl könnyű megjegyezni -
enginev3.0
félisten
válasz
general #34230 üzenetére
Akkor zárt (regisztrálni kell)
Azt hogy van -e feltöltő azt látod itt, ha a zárójelben 0 van, akkor nincs egy feltöltő sem, de ha 0-10 között van csak akkor is elég nehezen szokott csatlakozni a kliens
Azt meg hogy aktív vagy -e így tudod ellenőrzni, ezt a port számot ami neked itt meg van adva
Beírod erre az oldalra
-
general
addikt
válasz
enginev3.0 #34225 üzenetére
bocsánat, tényleg mezei user vagyok, ezeket a kifejezéseket nem is vágom.
zárt vagy nyitott.. a 2 nagy hazai oldalról. (remélem ez még így megengedett infó)amikor letöltöm a torrent fájlt, azt írta, van sedder/leecher. oké, lehet, hogy tényleg csak nincs épp feltöltő, de olyankor is ezt írja ki, hogy "Elakadt", nem mást?
C. s. mit jelent az, hogy aktív vagy passzív?
ha elmondod, tudni fogom. ez nekem totál új terület, de nem vagyok sz.tech analfabéta.
szóval köszönöm előrte is, ha okítottok kicsit. -
C. s.
addikt
válasz
enginev3.0 #34224 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy kicsit még segítenél?
A másodiknál az eternet és a loopback pseudo-interface választható. Melyik ebből a hálózati csatoló? Jól gondolom, hogy a helyi IP-cím az, ami a Feladatkezelőben IPv4 néven látható? Vagy inkább az IPv6 lenne?
"Ez elvileg a 4.2 felettiek hibája"
A gyakorlatban is gondot jelent vagy csak a szememet szúrja? Zárt tracker, a seed után pontot kapok.
Volna értelme egy korábbi stabil verzióra visszatérni vagy a fönti beállítás teljesen megoldja? -
TIT
veterán
válasz
enginev3.0 #34225 üzenetére
Meg lassabb is.
-
general
addikt
válasz
enginev3.0 #34220 üzenetére
talán 20-30 max. de most újratelepítettem, így csak 7 db, de most is azt jelzi a két új letöltésre, hogy elakadt. valami nem kóser ezzel a klienssel, mert néha az is előfordul, hogy amikor kikapcsolnám, akkor percekig tököl vagy nem is hajlandó kilépni csak kényszerítéssel. ez többször is volt már az elmúlt hónapokban. (persze lehet a ludas az oprendszer vagy hálózat is, de ennyire nem vagyok szakértő) van másik torrent kliens, ami ajánlott? a hálózat az asztali gépen kábeles egyébként.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Qbittorrent 4.2.1-et használok, nem gyakran torrentezem, tegnap telepítettem, mert szükségem lett rá. Most azt látom, hogy a bal sávon a Trackerek között a torrentek egy részére azt írja, hogy "Hiba". Van, amikor a kb. egy tucatra, most pl. csak egyre. Ez mitől van? Korábban soha nem tapasztaltam ilyet az előző verziókkal, de azon az oldalon is új vagyok. Közben pedig megy a letöltés a "hibás" torrentnél is.
Szerk.: Most épp 3 hibás van, de közben az, amit épp letöltök, már nem szerepel közte, pedig az előbb még ott volt. Ez a tracker hibája? Ritkán frissít a kliens? Mit tehetnék ellene?
...Már megint csak 1 hibás. Gyakran újragondolja őkelme.
-
general
addikt
válasz
enginev3.0 #34218 üzenetére
a topik összefoglalójában lévő adatokat adtam meg a szálakhoz.
meg ez random, néha minden oké, néha elakadnak a torrentek, nem igazán értem."Globális szálak száma: 300
Torrentenként: 50
Globális feltöltési szálak: 150
Torrentenként feltöltés: 30" -
general
addikt
helló!
teljesen átlagos user vagyok, tehát az advanced beállításokat nem igazán vágom. ennek fényében szeretném kérdezni, hogy miért írja ki nagyon sokszor, jogy az elindított torrent "Elakadt"? mit jelent ez? routert, gépet is újraindítottam már, seedelők elvileg vannak.
Macet használok, qbittorrent 4.2.1.köszönöm, ha kapok érdemi választ! üdv!
szerk: most épp minden elindított torrentre ezt írja ki, olyanra is, aminél több tucat seeder van. elvileg. a kliensben persze minden nulla, se seeder, se leecher.
-
TIT
veterán
válasz
mgTerminator #34215 üzenetére
Nem.
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
A qbittorrentet frissítettem a 4.2.1-re és azóta random kilépeget, tapasztalt valaki hasonlót? Naponta többször is eljátsza. -
Infinity70
tag
Sziasztok . Autodl nCoreon be van állítva Delugera ,oda is jöttek a torrentek kb most egy óráig azóta rtorrentre nyomja őket. Mi lehet a gond. Beállításon semmit sem változtattam
-
Cs1csó
titán
válasz
melbourne #34210 üzenetére
1. cseréld le Ublock Origin-re - jobb mint az Adblock Plus kisebb memóriafogyasztás, gyorsabb böngészés - vagy AdGuard-ra (ennek is a böngészőkiegjét)
2. előfordul hogy habár "kikapcsoltad" egy adott oldalon de az oldal attól még érzékeli azt, hogy ez a kiegészítő telepítve van és ezért jelez. Ez szerintem az oldal hibája, van olyan oldal ahol ez működik tehát ha csak az oldalon kapcsolod ki a szűrést és máshol engedélyezve van akkor nem jelez. -
melbourne
csendes tag
Adblock Plust használok. Magot fehér listára vettem. Gondoltam ha már letöltök, nem tiltom le a reklámokat. Az oldal szabálytalan időközönként arra figyelmeztet kapcsoljam ki az Adblockot, pedig már kikapcsoltam.
Másnál van -e esetleg ilyen jelegű probléma?Már azon gondolkodom, hogy keresek egy másik reklámszűrőt, mielőtt kapok egy warnt. Egyébként az Adblock szerintem kiválóan teszi a dolgát más oldal esetében.
-
woodworm
veterán
válasz
Jack Oneill #34207 üzenetére
Bár a linken lévő leírás utorrent központú, bármilyen torrent klienssel végrehajtható.
Fájl küldése utorrenttel. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Remélem, tudtok nekem segíteni. Szeretnék Apukámnak átküldeni filmet, de a nagy méret miatt pl AnyDesk nem boldogul vele. Van megoldás arra, hogy torrent segítségével megoldjam? Tehát tőlem le tudná tolteni torrent formában.
Előre is köszi 🙂 -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Sal Borghese #34204 üzenetére
Nem tudják szabályozni, elvégre nem látják azt, hogy Te még milyen oldalakra seedeled az adott torrentet. Ahogy enginev3.0 is írta, nem kell külön kliens.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sal Borghese #34204 üzenetére
Egy kliensbe is berakhatod ugyan azokat a torrenteket több különböző oldalról is
-
Sal Borghese
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van-e valamilyen szabálybeli korlátozás arra nézve, ha egy file-t több felé seedelek (mag, bitu, diab)?
Belenézve a szabályokba azt hiszem ez egyik előbb említett helyen sem tilos.Gondolom hogy ehhez 2-3 párhuzamosan futó kliens kellene. Mindegyikbe az adott oldal torrentjét megnyitva csak a forrás könyvtár lenne ugyanaz mind a három esetében.
Torrent file átszerkeszteni nem szeretnék, mert azt hiszem már az főben járó bűn.Szívesen vennék pár jó tanácsot a hozzáértőktől?
Hálás köszönet
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #34202 üzenetére
Nálam 16GB RAM mellett ki van kapcsolva a lapozófájl
-
enginev3.0
félisten
Érdekesség
Qbittorrentben beállítottam 8GB ramot cache-nek és ekkor durván elkezdi használni a lapozófájlt, szóval nem teljesen a ramot használja, hanem valamilyen arányban a ram és lapozófájlt
és azért ilyenkor rendesen használja a lapozófájlnak beállított hdd-t vagy ssd-t is írásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest