Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Gondba vagyok a qbittorrent klienssel ezt használtam eddig de újra telepítettem a win7-64-bit oprendszert azóta nem hajlandó működni a kliens.Nem lehet leállítani mert állandóan fut a háttérben csak ha kipiszkálom a feladat kezelővel azután lehet újra indítani.Torrenteket nem tölti hiába engedélyeztem a tűzfalon a többi torrent kliens működik csak a qbittorrent halt meg.Próbáltam még régebbit is felrakni ugyanez a gond vele,azt a portot adtam neki amellyel működik másik torrent de akkor sem indította el a torrenteket.Mit javasoltok helyette mert eddig semmi gond nem volt evvel a programmal vagy szerintetek mi leehet a gond? -
qwertly
addikt
válasz
VladimirR #4697 üzenetére
A tűzfalat én is kilőttem mert elsőnek arra gondoltam.Avira van a gépen meg időnként lefuttatom antyspywarét.De linux és leopárd alatt nincsen ilyen,így csak a vistára és az utorrentre gondolok,de ha újra torrentezzek kifogom kapcsolni a virus irtót hátha ö zavar be.Köszi az eddigi segítséget de csak holnap fogok torrentezzni és közben figyelek
.
-
qwertly
addikt
válasz
fradi81 #4689 üzenetére
Szia!
Próbáltam de ha nagy nehezen el is indult a feladat kezelő ott az volt,hogy 15-20% ha összeadom az értékeket de lent a alsó részén pedig 100% ír ki.Ez csak az utorrentnél van ott is ha több órát ment a torrent gondoltam már a tűzfalra is de ha kikapcsolom akkor is mard a 100% proci terhelés.Így gondoltam arra is,hogy a hálózati kapcsolatokal függ össze de volt már aki a töredezés mentesítésre gondolt,hogy töredezettet a torrent fájl. -
qwertly
addikt
Sziasztok bocsi,hogy nem olvasok vissza több 1000 írást de azt a tippet kaptam ,hogy itt volt már róla szó.Na szóval az a gondom,hogy utorrent szépen megy és van,hogy fullon jön a letöltés de a vista annyira belassul,hogy csak a reset gomb segít rajta.A feladat kezelőn látom 100% proci terhelést de nem mutatja meg,hogy mi terheli le a rendszert.Ez csak torrentezés közben jön elő,ha másnak is volt gond akkor legyen szíves írja már le.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest