- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter #15147 üzenetére
Kevés hülye van, aki ezt bevállalná. Teljes fizetést szerintem semmiképp, de 5-10%-ra lehet rábólintanának.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter #15140 üzenetére
Már látom a következő plakátokat, "Állítsuk meg Sorost, mielőtt bedönti a Bizcoint"
-
Mister_X
nagyúr
Bankkártyás fizetésként megy a deposit, tehát mintha webshopban vásarolnál, ingyenes. Utána Revolutról SEPA szintén ingyenes, hétköznap (kiv. péntek talán) pár óra alatt át is kegy coinbase-re, csak előtte utóbbinál fel kell venni a Revolut accountot.
Megéri-e? Mindenképp, mert el vannak szálva a magyar bankok SEPA díjakkal.
-
Mister_X
nagyúr
Én most mondjuk a coinbase applikációját használom - BTC, BCH, ETH, ETC, LTC árfolyamingadozásokra még riasztást is lehet kérni, tök jó.
-
Mister_X
nagyúr
Már aludni sem aludhat az ember
-
Mister_X
nagyúr
PC-ről küldte a verifikációs linket a telefonomra, lefotóztam a személyim és öt perc múlva engedélyezték az accountom. Lehet túl jó telefonnal próbáljátok és overkill a kép mérete, iPhone5C-vel lőttem a sajátom.
Aztán kiderült, hogy a bankomnál három hónapja nem adtam meg az új telefonszámom
Jó kör lesz holnap.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Bitcoinnak van "váltója" vagy lehet venni/eladni törtben? A másik, hogy virtuális valutákkal való kereskedés ugyan olyan-e, mint a deviza? Amiben mondjuk nem hiszek, de valamiért "stabilabbnak tűnik". Igazából kényelmi szempont szerint "pár kattintással" kereskedve lenne jó - ha jól látom, kraken bitcoinokkal foglalkozik, nekem jobb lenne egy "univerzálisabb".
Ha mindenre megtalálható fent válasz, elnézést, jelenleg telefonon vagyok, nincs PC-m még egy rövid ideig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest