- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
-
butch3r
senior tag
válasz
Squirrel #10862 üzenetére
tegnap ilyenkor regisztráltam nekem nem volt gondom a kattintással. ha acc aktiválásnál tartasza kkor másold a kódot az is működik.
cex.ion lehet és bitstampen is kártyával. utobbin nem tudom kártyás vásárláshoz milyen validálás kell - nekem már régről van.
ha gyorsan kell, anker és atm-el jársz a legjobban. lehet többet emelekdik az árfolyam addig mint amit buksz a roszabb árfolyamon történő vásárláson. szerintem. -
vismaior04
tag
válasz
Squirrel #10859 üzenetére
Normálisan minden korrektebb hely gyorsan válaszol. Most viszont mindenhol lassú mert úsznak az új ügyfelekben, némelyik váltó aktív felhasználói bázisa 2-3x-ra emelkedett néhány hét alatt a support és a szerverek egyaránt nehezen viselik és be vannak lassulva a válasszal.
Poloniex hetek alatt reagál már csak egy support ticketre, ismerek valakit aki hat hete vár hogy egy 50 bitcoin értékű deposit problémáját megoldják. Én egy hónapja várok enhanced verificationra. Kraken és Bitstamp is napról napra jobban el van havazva.
Ha gyorsan akarod most, én a helyedben keresnék egy helyet online vagy offline ahol bitcoint tudok venni, mert ha az megvan, onnantól már kevesebb gondod van altcoin vásárlással.
Pl asszem a Polo és a Bittrex rendszeres is automatikusan emberi beavatkozás nélkül végzi az alsóbb verification szinteket. (Persze ez már attól függ mekkora összegben gondolkodsz). Polo level 1-en csak nevet akar, még személyi se kell és a napi limit 2000 dollárnak megfelelő kifizetést enged.
-
butch3r
senior tag
válasz
Squirrel #10841 üzenetére
Szia
itt is volt róla szó biztos vagyok benne.
De tudsz venni bármilyen célra. Onnan kitudod utalni a saját tárcádba.Pénzt meg sepa utalással tudsz betenni krakenre.
De ha még nicns regisztrációd készülj, hosszabb verifikálásra, én is most regisztráltam ide és még nem hagyták jóvá... (2nap eddig).
eth-t tudsz venni cex.ion is. ide tudsz kártyával is pénzt tenni
bitstampen meg xrp-t.poloniexen meg sok mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest