- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
válasz
butch3r #10864 üzenetére
Sehogy sem működik, próbáltam több keresővel, más email címről, egyik úton sem tudtam továbbjutni, így maradt a regisztráláshoz facebook-account. Gondolom a regisztrációnál ez még mindegy, azonosításhoz sms-t kértem, azt más tuti nem használhatja. Mindjárt töltöm fel az azonosításhoz szükséges igazolványképeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Formula-1
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest