Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz ignorant #8237 üzenetére

"Ezekszerint senki mast nem mozgat ezen a forumon."

Szerintem meg csak az van, hogy
    1. Kész élelmiszert árulni nagyon durva ANTSZ engedélyeknek kell megfelelned még a NAV-os szarakodásokon túl.
    2. Nem nagyon tudsz már a Trio és a Pizza King által forgalmazott 200 Ft-os pizzák alá ígérni árban.
    3. Nincs senkinek akkora tőkéje, hogy a fent említett két cég, jól bejáratott, forgalmas helyszíneken lévő üzleteivel konkuráljon. Mert ahol sok ember fordul meg, ott az üzlethelyiség is nagyon drága, mert a főbérlő van alkupozícióban.
    4. Marketingre is kell nem kevés pénz, mert Bitcoin elfogadásra nem építhetsz n+1th vállalkozást, mert nincs akkora közösség mögötte (még külföldön sem).

"Ez a baj a magyar kozosseggel, kb mindenkit csak a fiat profit erdekel(t), tenni viszont nem akar senki semmit."

Engem nagyon érdekel más is, de mivel nincs pénzem, így kétféle üzemmódban tudok működni. Az egyik, hogy van valamennyi (akkor se sok) de időm nincs, a másik, hogy annyi jövedelmem sincs, mint egy hajléktalannak, de időm mint tenger. Szóval sem milliós nagyságrendű tőkét nem tudok belepumpálni (de még párszázezrest vagy pártízezrest sem), se valami ritka és keresett szaktudással (programozás, mérnöki munkák) hozzájárulni, amivel az illető alapból egy rakás pénzt keres és a fejvadászok kapkodnak utána.

"a magyar (gyoker) cegtulajdonos (az a par), aki "elfogad" bitcoint, de $100-al a market price alatt"

Mert aki cégvezető az vagy a cég ügyeivel volt elfoglalva, vagy golfozott meg nyaralt, de legritkább esetben bújta az internetet új lehetőségek után. Ebből adódóan valahol véletlenül találkozott a Bitcoin kifejezéssel és rászánt max. pár órát az érintőleges megismerésére és meglátta benne a profit lehetőségét. Ebből következően be is szeretné biztosítani magát, mivel gyakorlatilag ő minimálisat kockáztat, hiszen a Bitcoin elfogadás "kiépítése" szinte nullköltségű, plusz akkora mennyiségű vásárlóval sem kell számolni, ami lenullázná a forgótőkét, ezen felül még van egy rakás lelkes kocka, aki képes 2x-es, 3x-os árat is fizetni akár egy üveg sörért, akár egy zokniért csak mert fizethet vele BTC-ben.

• almafa42

aktív tag

válasz ignorant #8237 üzenetére

Azért én már eléggé lemondtam arról, hogy itthon bármilyen szinten is első hullámos lesz az adoptáció. Majd ha már minden nagy országban elterjed, kicsiny hazánkban akkor lehet majd talán valami közösség kialakulására számítani.

Én azért megrendelem holnap a pizzámat :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés